Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Lady Gaga υποφέρει …από αϋπνίες

Η Lady Gaga υποφέρει …από αϋπνίες
H pop star υποστηρίζει ότι το πάθος της για την μουσική ευθύνεται για τα ξάγρυπνα βράδια της!
Η Lady Gaga αποκαλύπτει ότι είναι δύσκολο να κοιμηθεί αφού η μουσική είναι πάντα στο μυαλό της. Αυτό άρχισε να συμβαίνει από πέρυσι που έκανε μεγάλη επιτυχία σύμφωνα με την ίδια.
Η εκκεντρική τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ”: “Το πάθος είναι τόσο έντονο που δεν μπορώ να κοιμηθώ, δεν έχω κοιμηθεί για τρεις μέρες. Ξαπλώνω στο κρεβάτι και προσπαθώ να προσευχηθώ και να αναπνεύσω.”
“Το μυαλό μου είναι υπερδραστήριο. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν παίρνουν φάρμακα για να χαλαρώσουν. Είναι τρέλα, αλλά μ’ αρέσει”, συνεχίζει η τραγουδίστρια.
Η 24χρονη Gaga, που γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της, δήλωσε: “Αν το πεπρωμένο  μου είναι να χάσω το μυαλό μου εξαιτίας της φήμης μου, τότε αυτό είναι το πεπρωμένο μου. Αλλά το πάθος μου είναι το παν. Για κάποιους η φήμη το καταστρέφει και γίνεται πιο σημαντική από την μουσική ή την ερμηνεία.”
 
Τέλος η δημοφιλής καλλιτέχνης τόνισε ότι η φήμη είναι σαν το καύσιμο ενός πυραύλου. Όσο πιο πολύ οι θαυμαστές της υποστηρίζουν αυτό που κάνει τόσο περισσότερο νιώθει την ανάγκη να ανταποδώσει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε