Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Η συγγραφέας Χ. Δημουλίδου μας ανοίγει το σπίτι της και μιλά για την καθημερινότητά της!

Δες φωτογραφίες!

Η συγγραφέας, Χρυσηίδα Δημουλίδου άνοιξε στο περιοδικό ”In Style” το σπίτι της στα νότια προάστια, που σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι το ίδο ζεστό με εκείνη, γεμάτο με ιστορία, πάθος και αγάπη για τη μοναδικότητα.

Επαγγελματικά επιτεύγματα

”Φέτος έχει εκδοθεί το νέο μου βιβλίο ”Οι Αγγελιαφόροι του Πεπρωμένου”, που αποτελεί συνέχεια του βιβλίου ”Το Σταυροδρόμι των ψυχών”, μαζί με το 5ο παραμυθάκι μου ”Ο Ελληνούλης, το χάρτινο καραβάκι”. Έχω ολοκληρώσει και το επόμενο βιβλίο μου, που είναι το δεύτερο αστυνομικό μου με τίτλο ”Η Μοναξιά του Λύκου” και γράφω το μεθεπόμενο (Ραντεβού με έναν άγγελο). Ακολουθεί ο ”Επίορκος”, ενώ περιμένουν στη σειρά άλλα έξι παιδικά παραμυθάκια. Από ό,τι καταλαβαίνετε, είμαι σε μια δημιουργική φάση και ο εγκέφαλός μου βρίσκεται σε φοβερή εγρήγορση συλλαμβάνοντας καινούργιες ιδέες.”

Οικονομική κρίση και συγγραφική έμπνευση

”Η οικονομική κρίση μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για τη δημιουργία ενός βιβλίου. Ο έρωτας και το χρήμα είναι αιτίες πολλών δεινών και παθών, αλλά μπορούν να φέρουν και τη λύση ή τη λύτρωση και επομένως αποτελούν για ένα δημιουργό πηγή έμπνευσης.”

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε