Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Live Streaming!H Αλεξάνδρα Κατσαϊτη απαντάει ζωντανά στις fashion ερωτήσεις σου!

Η στιλίστρια των επωνύμων αναλαμβάνει το δικό σου styling και απαντάει μέσα από live streaming σε όλες σου τις ερωτήσεις!

 Το TLIFE σου ετοιμάζει μία super fashion έκπληξη κι αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την γκουρού του στιλ, Αλεξάνδρα Κατσαίτη! Η Αλεξάνδρα έρχεται μέσα από ένα live stream που ζωντανά μιλάει μαζί σου και σου απαντάει σε όλες τις fashion ερωτήσεις σου! Και το καλύτερο; Θα μπορείς να τη βλέπεις και να την ακούς!!!

Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη αφήνει το styling της Δέσποινας Βανδή και της Τάμτα για λίγο και αναλαμβάνει το δικό σου! Τι καλύτερο λοιπόν από το να ρωτήσεις τη γνώμη και τη συμβουλή της αγαπημένης image maker για το τι να φορέσεις στο γάμο της καλύτερης σου φίλης, αν γίνεσαι κουμπάρα, στη βάφτιση της κόρης σου, στο πρώτο σου ραντεβού ή απλώς να μάθεις πως έξυπνα μπορείς να συνδυάσεις τα ρούχα που ήδη έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και να τα κάνεις να μοιάζουν με καινούρια.

Ένα event μόνο για σένα λοιπόν που αναπαυτικά από το σπίτι ή το γραφείο σου θα μπορείς να μοιραστείς με την Αλεξάνδρα τις δικές σου fashion αγωνίες.

Θέλεις να μιλήσεις με την Αλεξάνδρα; Κάν’ το τώρα στο live chat!

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ KAI ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε