Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μ. Χρουσαλά: “Δεν έχουμε τσακώθει ποτέ με τον Λέοντα”

Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη συνέντευξη του 2012 και μίλησε για το παιδί που θέλει να αποκτήσει και για το σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα.

Η Μαριέττα ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και συγκεκριμένα στο αν θα ήθελε ένα παιδί! “Εννοείται ότι θα ήθελα πολύ να έρθει στη ζωή μας ένα παιδί, αλλά αυτό δεν είναι δώρο για την Πρωτοχρονιά, αλλά δώρο ζωής. Εύχομαι το 2012 να μου φέρει ένα παιδί. Είναι κάτι που θέλουμε και οι δυο μας πάρα πολύ”, δήλωσε μιλώντας στο περιοδικό “OK!”.

 

Τι είναι αυτό που την κερδίζει στον Λέοντα; “Ο Λέοντας με κερδίζει καθημερινά με την συμπεριφορά του. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε τον ξεχώρισα για την ευγένεια και τους τρόπους του…Είναι πραγματικός τζέντλεμαν, έχει στοιχεία που δεν διαθέτουν πολλοί άντρες και μου κάνει εντύπωση πόσο προνοητικός είναι” εξομολογήθηκε η ίδια.

 

Τι ήταν αυτό που την έκανε να πει αυτό τον άντρα θέλω να τον παντρευτώ; “Με τον Λέοντα περνάμε πολύ καλά μαζί. Γελάμε διασκεδάζουμε, μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Η ομορφιά ύστερα από δέκα χρόνια θα φύγει. Αυτό που έχει σημασία είναι να περνάς καλά μαζί του στην καθημερινότητα και αυτό για εμένα και τον Λέοντα ισχύει”.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE και μάθε τι αποκάλυψε η Μαριέττα για το αν τσακώνεται με τον σύζυγό της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε