Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Νίνο: “Κάνω συνέχεια παιδικές βλακείες”

Νίνο: “Κάνω συνέχεια παιδικές βλακείες”

Ο τραγουδιστής μιλάει σε πρωινή εκπομπή για την συνεργασία του με τον Γιάννη Πλούταρχο, την καινούρια του δισκογραφική εταιρεία και την παιδικότητά του.

Ο 29χρονος τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του “Καφέ με την Ελένη” για την καινούρια του συνεργασία με τον Φοίβο, στην δισκογραφική εταιρεία Spicy. “Σε 15 ημέρες περίπου βγαίνει το καινούργιο μου τραγούδι από την εταιρεία του Φοίβου, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι. Είναι ένας πολύ χαρισματικός και εξαιρετικός καλλιτέχνης ο Φοίβος και εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν με αγχώνει το νέο ξεκίνημα. Ίσα ίσα αν δεν υπάρχει κάποιο καινούργιο ξεκίνημα τότε αγχώνομαι τι θα κάνουμε.”, δήλωσε ο Νίνο. 

Το “κακό παιδί” του ελληνικού τραγουδιού, έκανε λόγο και για μία άλλη συνεργασία, που είχε το τελευταίο διάστημα με τον Γιάννη Πλούταρχο, γράφοντάς του ένα τραγούδι. “Ήταν η πρώτη φορά που έστειλα ένα mail με ένα τραγούδι. Ήταν πολύ απίστευτο αυτό που έχει συμβεί.” λέει ο τραγουδιστής. Και συνεχίζοντας τονίζει πως:  ” Με μια τέτοια κίνηση οι μεγάλοι καλλιτέχνες δεν κάνουν διακρίσεις ποιος έχει γράψει το κομμάτι. Του άρεσε και το πήρε. Και ο Γιάννης Πλούταρχος είναι πολύ μεγάλος καλλιτέχνης.”

Ο Νίνο αναφέρεται και στα προσεχή γενέθλιά του, λέγοντας πως, παρόλο που αλλάζει δεκαετία: “Νιώθω συνέχεια το ίδιο, δεν νιώθω καθόλου ότι μεγαλώνω. Νιώθω συνέχεια παιδί και κάνω συνέχεια παιδικές βλακείες.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε