Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο άνθρωπος που στηρίζει την Μενεγάκη!

Η όμορφη παρουσίαστρια εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της με μεγαλύτερο κέφι έχοντας στο πλευρό της τον άνθρωπο στήριγμα!

Ο άνθρωπος που κάνει την Ελένη Μενεγάκη να γελά και να ξεχνάει τα προβλήματά της είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται στην εκπομπή της σαν “ένεση αισιοδοξίας” για κείνη.

Στην σημερινή έναρξη του “Καφέ με την Ελένη”, ο Νίκος τραγούδησε ένα καθόλου τυχαίο τραγούδι. “Για πάντα μαζί, για πάντα μαζί, σ’αυτό το ανηφόρι που λένε ζωή…”, αφιέρωσε στην κολλητή του φίλη.

Μάλιστα, φορούσε μία μπλούζα που έγραφε επάνω: “Ο αισιόδοξος βλέπει δυσκολίες σε κάθε ευκαιρία”. Απ’ ότι φαίνεται η παρουσιάστρια ζήλεψε την μπλούζα και ανέφερε στον Νίκο: “Μου φαίνεται θα την φορέσω εγώ αυτή την μπλούζα”.
 

Τα άσπρα ρούχα που φορούσε σήμερα η παρουσιάστρια τα επέλεξε ένας από τους συνεργάτες της , όπως δήλωσε η ίδια. “Τα διάλεξε ο Γρηγόρης. Μπήκε μέσα στο καμαρίνι μου, με ρώτησε πώς είσαι κοριτσάκι; Και είπε να αυτά θα φορέσεις σήμερα”

“Πως να’μαι με όλα αυτά που συμβαίνουν;”, απαντά η Ελένη στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά που πετάει διακριτικά τις σπόντες του σε κάθε ευκαρία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε