Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Elton John έριξε άκυρο στο “American Idol”!

Ο Elton John έριξε άκυρο στο “American Idol”!

Eπόμενος υποψήφιος ο Robbie Williams;

Η αποχώρηση του Simon Cowell από το reality show «American Idol», έχει φέρει τα πάνω κάτω!

Τι γίνεται σ’αυτό το show τελικά; Οι υπεύθυνοι του καναλιού ψάχνουν απεγνωσμένα τον αντικαταστάτη του και έτσι έκαναν πρόταση στον Elton John για να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.

Ο Elton όμως δεν τους έκατσε! Είναι πολύ απασχολημένος σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα και αρνήθηκε λέγοντας πως το πρόγραμμά του είναι πολύ φορτωμένο αυτό τον καιρό. Φυσικά δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Τα ονόματα συνεχίζουν να πέφτουν στο τραπέζι και φήμες θέλουν επικρατέστερο αυτό του Robbie Williams!

Ο Simon Fuller, δημιουργός του «American Idol», είπε στο Associated Press: «Κάθε μέρα μού τηλεφωνούν μάνατζερ μεγάλων star, για να συζητήσουμε. Όλοι ενδιαφέρονται και αυτό θα γίνεται κάθε μήνα μέχρι την επόμενη σεζόν». Καθησυχαστικά λόγια από έναν άνθρωπο, ο οποίος πρόσφατα έπρεπε να αντικαταστήσει άλλον έναν κριτή της εκπομπής, την Paula Abdul, και μάλιστα με τη «Βασίλισσα» των talk show, την Elen DeGeneres. «Είναι παρακαταθήκη για την εκπομπή κάποια τόσο εξαιρετική όσο η Ellen. Όταν θα πρέπει να αποφασίσω ποιος θα αντικαταστήσει τον Simon, θα είμαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να διαλέξω κάποιον από τους μεγαλύτερους star του πλανήτη»

Για να δούμε…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε