Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο κομμωτής των διασήμων στη Μύκονο!

Ο Νάσος Κατσιαδράμης, το “χρυσό” ψαλίδι της Μυκόνου μιλά στο TLIFE για τις λαμπερές παρουσίες που έχουν περάσει από το κομμωτήριο του…

Ο κομμωτής των διασήμων στη Μύκονο Νάσος Κατσιαδράμης αποτελεί το “χρυσό” ψαλίδι του νησιού και απο τα χέρια του έχουν περάσει μερικά από τα πιο λαμπερά ονόματα της ελληνικής και της ξένης showbiz. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στο TLIFE για τους διάσημους που έχουν περάσει από το κομμωτήριο του και μας αποκαλύπτει τα μυστικά τους.

Από το διάσημο ψαλίδι του έχουν περάσει πολλοί επώνυμοι μεταξύ των οποίων η Τζένη Μπαλατσινού, η Έλλη Στάη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Μαρία Καλάβρια-Φάις και η Εύη Βατίδου. Ωστόσο, ξεχωριστή θέση έχουν και τα αδέλφια Din και Dan του γνωστού οίκου μόδας Dsquared, αλλά και ο γνωστός ηθοποιός Kevin Spacey.

Ο Νάσος χαίρεται πραγματικά τη δουλειά του και βάζει πάντα το προσωπικό του γούστο για να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. “Η εμπειρία από το κομμωτήριο είναι πολύ καλή και μου αρέσει αυτό που κάνω. Το ότι έρχονται αρκετοί επώνυμοι στο κομμωτήριο επιβεβαιώνουν και την αξία της δουλειάς μου“, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε