Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Όλα όσα έδειξαν οι μεγάλοι οίκοι στο Paris Fashion Week για τον επόμενο χειμώνα!

Όλα όσα έδειξαν οι μεγάλοι οίκοι στο Paris Fashion Week για τον επόμενο χειμώνα!

Η μόδα του επόμενου χειμώνα είναι και επίσημα πλέον έτοιμη! Οι οίκοι μόδας παρουσίασαν τις συλλογές τους και η αυλαία έπεσε στο Παρίσι!

Μπορεί η Άνοιξη να μπήκε και εμείς να ξεμυαλιζόμαστε σιγά σιγά με τα ανάλαφρα ρούχα και τα έντονα χρώματα αλλά η μόδα θέλει να μας κρατάει σε εγρήγορση δείχνοντάς μας ήδη τις τάσεις του επόμενου χειμώνα. Το ταξίδι της μόδας ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και στο Παρίσι έριξε την αυλαία του με τις νέες γραμμές, τα σχέδια, τα υφάσματα, τα σχήματα, τα αξεσουάρ και τα πανωφόρια που έρχονται να δημιουργούν ήδη το ύφος και την αισθητική που όλες οι fashionistas θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Η μόδα μέσα από την μητρόπολη του chic ντυσίματος και των πιο ιστορικών οίκων είναι γεγονός και αξίζει να δεις τι θα φορεθεί την ερχόμενη σεζόν.

Balmain

Έντονη επιρροή από τη δεκαετία του ’80. Ο οίκος συνεχίζει το περσινό του ύφος με ρούχα που έχουν κοινό τους στοιχείο τις μεταλλικές αποχρώσεις. Το χρυσό και το ασήμι στα ρούχα και στα αξεσουάρ κυριαρχεί ενώ η γεωμετρικότητα εκφράζεται μέσα από έντονους ώμους, με όγκο στην περιφέρεια -σε παντελόνια και φούστες. Ο MC Hammer επιστρέφει και αυτή τη φορά δίνοντας έναν πιο glam rock χαρακτήρα στην ντουλάπα σου.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε