Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ορέστης Τζιόβας : “Σιχαίνομαι τις… κοσμικούρες, θέλω να βρίσκομαι με ανθρώπους που πραγματκά τους γουστάρω” !

Ορέστης Τζιόβας : “Σιχαίνομαι τις… κοσμικούρες, θέλω να βρίσκομαι με ανθρώπους που πραγματκά τους γουστάρω” !

Είναι νέος, ωραίος και πολλά υποσχόμενος! Ο Ορέστης ήρθε έτσι ξαφνικά στη ζωή μας και απ’ ό,τι όλα δείχνουν θα μείνει. Αρχικά όλοι ασχολήθηκαν μαζί του για τον έρωτά του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, όμως, διαθέτει το υποκριτικό ταμπεραμέντο που χρειάζεται για να κάνει το δικό του ταξίδι στο χώρο…

Είναι νέος, ωραίος και πολλά υποσχόμενος! Ο ταλαντούχος ηθοποιός ήρθε στη ζωή μας και απ’ ό,τι όλα δείχνουν θα μείνει. Μπορεί αρχικά όλοι να ασχολήθηκαν μαζί του κυρίως για τον θυελλώδη έρωτά του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, όμως από τη στιγμή που συμμετείχε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 απέδειξε πως διαθέτει το υποκριτικό ταμπεραμέντο που χρειάζεται για να κάνει κι αυτός το δικό του ταξίδι στον καλλιτεχνικό χώρο.

– Tίτλοι του τέλους έπεσαν για το «Αμάρτημα της μητρός μου». Τι γεύση σου άφησε αυτή η δουλειά;

– Γλυκιά, πολύ γλυκιά. Ηταν πραγματικά μια ωραία, αγαπησιάρικη δουλειά. Μέσω αυτής κατάφερα να αποκτήσω νέες εμπειρίες, να γνωρίσω αξιόλογους συναδέλφους. Το «Αμάρτημα» ήταν για μένα η επόμενη στάση που μου επέτρεψε να συνεχίσω το ταξίδι μου σ’ αυτό τον χώρο.

– Ηταν σημαντική στιγμή γιατί σου έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσεις για πρώτη φορά τις δυνάμεις σου και στην κωμωδία; 

–  Εννοείται. Μέχρι τώρα, δυστυχώς, δεν είχα καταφέρει να «συναντηθώ» με την κωμωδία και είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να πω το «ναι» στο «Αμάρτημα» ήταν ότι επρόκειτο για μια κωμική δουλειά.

– Ηταν για σένα βουτιά στα βαθιά;

– Ηταν βουτιά στα βαθιά, αλλά ξέρεις κάτι; Οσο πιο βαθιά κολυμπάς, τόσο πιο κρυστάλλινα και καθαρά είναι τα νερά.

– Πιστεύεις πως βγήκες καλλιτεχνικά κερδισμένος από αυτήν τη σειρά;

– Νομίζω ότι ένας καλλιτέχνης βγαίνει κερδισμένος απ’ όλες τις δουλειές στις οποίες συμμετέχει. Οταν βέβαια έχει να κάνει με μια δουλειά που ουσιαστικά αποτελεί για εκείνον μια πρωτόγνωρη εμπειρία, το κέρδος είναι διπλό. Σαφέστατα, λοιπόν, βγήκα κερδισμένος από το «Αμάρτημα».

Διάβασε στο TLIFE :ολα όσα αποκάλυψε για τη ζωή του

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε