Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πικέ – Σακίρα: Νέα αποκάλυψη για τον χωρισμό τους και την προτίμηση της νέας συντρόφου

Πικέ – Σακίρα: Νέα αποκάλυψη για τον χωρισμό τους και την προτίμηση της νέας συντρόφου
ΦΩΤΟ YOUTUBE - APE

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα συνεχίζουν να απασχολούν τα Μέσα με το χωρισμό τους, με τα δημοσιεύματα να προσπαθούν να «μεταφράσουν» ότι μπορούν, προκειμένου βγάλουν μια είδηση, για το διαζύγιο του πρώην διάσημου ζευγαριού αλλά και τη νέα «σελίδα» στη ζωή τους.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται – αποκαλύπτει η καταλανική «El Nacional», ο Ζεράρ Πικέ προτιμάει τη νέα του σύντροφο Κλάρα Κία από τη Σακίρα, λόγω των πιο «ανοικτών» απόψεών της για τις σχέσεις.

Το άρθρο ισχυρίζεται ότι η νεαρή σύντροφος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή «υποστηρίζει» έναν λογαριασμό στο Instagram που ονομάζεται «The Poly Spot», που είναι υπέρ των πολυγαμικών σχέσεων!

Όπως αναφέρει το άρθρο, η Κία είναι πιο ανοιχτή στις πολυγαμικές σχέσεις και πιστεύει σε μια αγάπη που βασίζεται στην πίστη και όχι στην αφοσίωση. Η 23χρονη φέρεται έτσι να… κέρδισε τον Πικέ, σε αντίθεση με την Σακίρα που ενδιαφέρεται περισσότερο για σταθερούς οικογενειακούς δεσμούς.

Φυσικά, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι εξωσυζυγικές σχέσεις του Ζεράρ Πικέ ήταν αυτές που έφεραν την κρίση στον γάμο του με την Σακίρα και το τέλος του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις