Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πως είναι ο Tom Ford από κοντά; H Diane von Furstenberg; To TLIFE βρέθηκε στο πιο hot φεστιβάλ μόδας!

Πως είναι ο Tom Ford από κοντά; H Diane von Furstenberg; To TLIFE βρέθηκε στο πιο hot φεστιβάλ μόδας!

H fashion director Χριστίνα Κατσαούνη βρέθηκε στο Λονδίνο και παρακολούθησε από κοντά τους Tom Ford, Dolce&Gabbana, Stella McCartney, Diane von Furstenberg και πολλούς άλλους…

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν λίγο διαφορετικό από τα άλλα όπως και το συγκεκριμένο θέμα έχει έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα αφού θα σε μεταφέρω στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο φεστιβάλ μόδας της βρετανικής Vogue.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ώστε να καταλάβεις ακριβώς περι τίνος πρόκειται. Η βρετανική Vogue πήρε την παγκόσμια πρωτοβουλία -μιλώντας πάντα για τα “αδέρφια” της ανά τον κόσμο- και διοργάνωσε ένα διήμερο φεστιβάλ -συνέδριο μόδας θα το ονόμαζα- στο οποίο καλεσμένοι ομιλητές από τον χώρο της μόδας, σχεδιαστές, φωτογράφοι, fashion editors, διάσημοι στιλίστες, δημοσιογράφοι μόδας αλλά και παγκόσμιας εμβέλειας super models θα μιλούσαν στους φανατικούς λάτρεις του είδους για την πορεία τους, τα μυστικά που έμαθαν αλλά και όλα όσα τους έκαναν να βρίσκονται τη συγκεκριμένη ημέρα επάνω στη σκηνή και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Η πρώτη ανάγνωση σου ακούγεται ενδιαφέρουσα. Αυτό που σίγουρα θα σε εξιτάρει όμως είναι τα ονόματα που έδωσαν το “παρών”: Dolce&Gabbana, Stella McCartney, Kate Hudson, Diane von Furstenberg, Nicholas Kirkwood, Mary Katrantzou, Holly Fulton, Roksana Ilincic, Christopher Kane, David Bailey, Natalia Vodianova, Eva Herzigova, Lily Cole, Rachel Zoe και τέλος ο μοναδικός Tom Ford.

Το TLIFE που αγαπάει τη μόδα και θέλει πάντα να σε μεταφέρει σε όλα τα μεγάλα fashion happenings αυτή τη φορά το κάνει ακόμη πιο άμεσα αφού ταξίδεψε στο Λονδίνο, βρέθηκε στο διήμερο φεστιβάλ και σου δίνει με τον πιο άμεσο τρόπο όλα όσα συνέβησαν στο μεγάλο event. Απόλαυσε τις φωτογραφίες από το χώρο, τη σκηνή, τους καλεσμένους και παρακολούθησε αποσπάσματα από τις ομιλίες των σπουδαίων αυτών ονομάτων της μόδας μέσα από μικρής διάρκειας βίντεο.

Η πτήση για Λονδίνο κλείστηκε και στις 11:30 το πρωί (ώρα Αγγλίας) έφτασα στην αγαπημένη πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Λονδίνο. Πήρα το μικρό μου βαλιτσάκι και μέσα σε λίγη ώρα είχα φτάσει στο South Kensington και στο Royal Geographical Society όπου από έξω μεγάλο πλήθος ντυμένο άλλοτε κομψά, άλλοτε πολύ μοδάτα κι άλλοτε με πιο extravagant διάθεση περίμενε να μπει μέσα.

Ο χώρος είχε καλυφθεί από λευκή υφασμάτινη τέντα που λόγω της έντονης βροχής (τι πρωτότυπο!) με έκανε να αναρωτηθώ από τι ύφασμα είναι άραγε και όχι μόνο δεν περνάει ούτε σταγόνα άλλα δεν με είχε κάνει να αντιληφθώ μέχρι εκείνη τη στιγμή πως επρόκειτο για τέντα.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες και video στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε