Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΡΟΣΓΕΙΩΣH: Τα flat παπούτσια είναι must! Πως να τα φορέσεις και τι να προσέξεις…

ΠΡΟΣΓΕΙΩΣH: Τα flat παπούτσια είναι must! Πως να τα φορέσεις και τι να προσέξεις…

O κόσμος της μόδας προσγειώθηκε και άρχισε να φοράει φλατ. Μέχρι και η Βικτώρια Μπέκαμ κόλλησε το μικρόβιο. Εσύ;

Είναι πλέον μύθος ότι για να ντυθείς καλά πρέπει να φορέσεις οπωσδήποτε τακούνια. Τα φλατ παπούτσια εδώ και αρκετό καιρό είναι στην επικαιρότητα και έχουν αντικαταστήσει πολλά ψηλοτάκουνα ζευγάρια στην ντουλάπα σου. Άξιο λόγου είναι πως πριν από μερικά χρόνια οι μαύρες μπαλαρίνες υπήρχαν για την τσάντα μέσα ώστε να μπορείς να τις βγάλεις ανά πάσα ώρα και στιγμή και να σώσεις τα πόδια και τη μέση σου από τους πόνους.

Είναι η εποχή της ταχύτητας, των απαιτήσεων και χρειάζεται να σκέφτεσαι πρακτικά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, ακόμη και το τι θα παπούτσια θα επιλέξεις. Για να μην ταλαιπωρηθείς, για να μην αποσπάται η προσοχή σου και να έχεις παράλληλα στιλ.

Ένα κομψό ντύσιμο σε συνδυασμό με λεοπάρ loafers δεν μπορεί παρά στιλάτο να είναι ενώ τα oxfords έχουν ξετρελάνει όχι μόνο εσένα αλλά και την Victoria Beckham που έκανε τη μεγάλη ανατροπή και συνδύασε φόρεμά της με μαύρα δερμάτινα oxfords.

Και δεν είναι μόνο οι επώνυμες που τα φοράνε αλλά και οι ίδιοι οι σχεδιαστές παπουτσιών που λένε πως ποτέ δεν περίμεναν την τόση μεγάλη επιτυχία τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε