Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Sarah Jessica Parker: “Η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση”

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια που έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για την Ελλάδα, αναφέρεται στην οικονομική κρίση και το ΔΝΤ.

Η ηθοποιός μιλάει για την οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People: “Σας συμπονώ και συμπάσχω μαζί σας. Είναι τόσο στενόχωρο, γιατί η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μου. Τη νιώθω σαν δεύτερη πατρίδα μου. Αλλά ακόμη και σ’ αυτήν την πολύ δύσκολη κατάσταση δεν πρέπει σαν Έλληνες να χάνετε την ψυχραιμία και την ελπίδα σας. Όλα με κάποιον τρόπο νομίζω θα ξεπεραστούν.”

“Ίσως οι κυβερνήσεις σας σταματήσουν επιτέλους μετά από χρόνια να κάνουν τα ίδια λάθη, να παίρνουν τις ίδιες επιπόλαιες αποφάσεις και να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο καλό της χώρας και στο προσωπικό τους κέρδος”, υποστηρίζει η πρωταγωνίστρια του “Sex and the City”.

Άλλωστε η ίδια έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ελλάδα και το έχει εκφράσει μέσα από πολλές κατά καιρούς δηλώσεις της. “Λατρεύω την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, είναι ότι πιο νόστιμο έχω δοκιμάσει ποτέ. Έχω έρθει στη Θάσο, την Πάρο, την Αντίπαρο και την Κύθνο. Τα νησιά σας είναι σαν ένα κομμάτι του παραδείσου “φυτεμένο” στην ελληνική γη. Με τον Matthew συνέχεια συζητάμε να αγοράσουμε σπίτι σε ένα ελληνικό νησί, αλλά ακόμα δεν το έχουμε κάνει. Το θέλω, όμως, σαν τρελή”, συνεχίζει η Sarah Jessica Parker.

 
Φυσικά δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην δεύτερη ταινία που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες , στην προσωπική της ζωή με τα παιδιά και τον σύντροφό της αλλά και στον φόβο  της για το πέρασμα του χρόνου.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε