Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε διαθεσιμότητα ο John Galliano από τον οίκο Dior

O διάσημος σχεδιαστής μάλλον είχε πιει λίγο παραπάνω

Ο οίκος μόδας Κριστιάν Ντιόρ έθεσε σε διαθεσιμότητα τον βρετανό σχεδιαστή Τζον Γκαλιάνο, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες Πέμπτη στο Παρίσι με την κατηγορία ότι επιτέθηκε φραστικά σε ένα ζευγάρι χρησιμοποιώντας ” αντισημιτικού χαρακτήρα προσβολές”, “εν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας”, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο οίκος.

“Ο οίκος Ντιόρ επιβεβαιώνει με τον πιο έντονο τρόπο την πολιτική μηδενικής ανοχής όσον αφορά κάθε αντισημιτικό ή ρατσιστικό σχόλιο ή συμπεριφορά. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας ο Κριστιάν Ντιόρ έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Τζον Γκαλιάνο”, ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνος σύμβουλος του οίκου Σίντεϊ Τολεντάνο σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία το επεισόδιο σημειώθηκε χθες Πέμπτη το βράδυ στην ταράτσα ενός καφέ στη συνοικία Μαρέ, στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, που δέχθηκε την επίθεση και το οποίο έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ο σχεδιαστής τους φώναξε: “Βρωμοεβραιόφατσα, θα έπρεπε να ήσουν νεκρός” και “Γ… ασιάτη μπάσταρδε, θα σε σκοτώσω”.

Η δικηγόρος του Τζον Γκαλιάνο, ο οποίος ήταν μεθυσμένος την ώρα του συμβάντος, διέψευσε τις κατηγορίες. “Υπήρξε μία λογομαχία, ο Γκαλιάνο δέχθηκε φραστική επίθεση, όμως σε καμία στιγμή δεν εκστόμισε τέτοιες προσβολές, έχουμε μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Στεφάν Ζερμπίμπ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε