Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνταγές Orac από τον Δημήτρη Γρηγοράκη! Αδυνάτισε απολαμβάνοντας το φαγητό σου…

Συνταγές Orac από τον Δημήτρη Γρηγοράκη!  Αδυνάτισε απολαμβάνοντας το φαγητό σου…

Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόφος Δημήτρης Γρηγοράκης σου δίνει νόστιμες συνταγές, πλούσιες σε μονάδες Orac για να γίνει η δίαιτα πιο εύκολη και απολαυστική.

Τη δίαιτα Orac τη γνωρίζεις… Πόσο καλό κάνουν τα αντιοξειδωτικά, το έχεις καταλάβει.

Σήμερα, ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόφος Δημήτρης Γρηγοράκης θα σου δείξει πως να εμπλουτίζεις τα πιάτα σου με αντιοξειδωτικά. Σου δίνει νόστιμες συνταγές πλούσιες σε μονάδες Orac για να γίνει η δίαιτα πιο εύκολη και απολαυστική.

“Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο αντιοξειδωτικών συνταγών που βασίζεται στη φιλοσοφία του Συστήματος Διατροφής O.R.A.C. Η προσπάθεια αυτή απαιτεί την αρμονική συνεργασία μεταξύ των Σεφ και των διατροφολόγων με απώτερο σκοπό το αποτέλεσμα αφενός να ικανοποιεί την αίσθηση της γεύσης και αφετέρου να πληροί εκείνες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται ώστε να χαρακτηρίζεται θρεπτικό, ισορροπημένο και παράλληλα να διαθέτει αυξημένη ποσότητα αντιοξειδωτικών ουσιών” επισημαίνει ο Δημήτρης Γρηγοράκης.

Το TLIFE εξασφάλισε για εσένα μια Orac συνταγή για κάθε ώρα της ημέρας, ξεκινώντας από το πρωινό και καταλήγοντας στο βραδινό σου γεύμα. Δες όλες τις συνταγές, αλλά και πως θα τις ετοιμάσεις στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε