Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τ. Καραφίνα: Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που φωτογραφήθηκε με τον E. Hawke μιλά στο TLIFE!

Τ. Καραφίνα: Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που φωτογραφήθηκε με τον E. Hawke μιλά στο TLIFE!

Πως θα σου φαινόταν να είσαι στις διακοπές σου και ξεκινώντας το πρωί να πας για μπάνιο να πέφτεις πάνω σε έναν χολιγουντιανό σταρ;

Ο Ethan Hawk βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες στην Πύλο σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα. Ο χολιγουντιανός σταρ ξετρελαμένος από τις ομορφιές της Πελοποννήσου αποφάσισε να παρατείνει τις διακοπές του μέχρι το τέλος Αυγούστου. Μάλιστα, θα πραγματοποιήσει στην περιοχή κάποια από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Πρόκειται για το σίκουελ του “Before Sunset”

Κατά την διάρκεια της παραμονής του πολλοί άνθρωποι είχαν την τύχη να τον δουν από κοντά αφού πρόκειται για έναν γλυκό, ευγενικό και ιδιαίτερα φιλικό άνθρωπο. Η δημοσιογράφος Τίνα Καραφίνα είναι μία από αυτούς που τον είδαν από κοντά και εντυπωσιάστηκε. Εκεί, που έκανε αμέριμνη τις διακοπές της στα πάτρια εδάφη της, έπεσε πάνω του!Τι τύχη!

Η Τίνα τον λάτρευε από μικρή οπότε ήταν εύκολο να τον αναγνωρίσει παρόλο που κυκλοφορούσε φορώντας γυαλιά και καπέλο! Φυσικά έσπευσε να τον συναντήσει και του μιλήσει. “Μου είπε ότι νιώθει τιμή που βρίσκεται σε αυτά τα μέρη και ότι του αρέσει πολύ”, δηλώνει στο TLIFE η Τίνα.

Απλός, προσιτός, χαμογελαστός και πολύ ευγενικός”, μας περιγράφει ενθουσιασμένη από τη συνάντηση και καταγοητευμένη από το γεγονός ότι στάθηκε να της μιλήσει ενώ θα μπορούσε να είναι σνομπ! “Δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί μου, με αγκάλιασε και ποζάραμε“, εξηγεί στο TLIFE.

Δες φωτογραφίες από τις αγαπημένες παραλίες και το εστιατόριο που τρώει ο διάσημος ηθοποιός

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε