Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Θαυμάστρια παρενοχλούσε τη Μάριον Κοτιγιάρ

Θύμα μιας φανατικής της θαυμάστριας έπεσε η βραβευμένη με Όσκαρ Γαλλίδα ηθοποιός αλλά πια θα πρέπει να… κοιμάται ήσυχη, αφού η stalker της συνελήφθη από το FBI.

Η Τερέζα “Τέρι” Γιούαν, η οποία ζει στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, συνελήφθη ως ύποπτη την περασμένη Πέμπτη. Οι αμερικανικές αρχές έφτασαν ως την Γιούαν μετά από καταγγελία της Κοτιγιάρ, που δέχτηκε απειλητικά μηνύματα στην ιστοσελίδα του κλαμπ των θαυμαστών της.

Εναντίον της Γιούαν απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων στη Γαλλίδα ηθοποιό.

Η Γιούαν τέθηκε προσωρινά υπό κράτηση αλλά την Παρασκευή αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 50.000 δολαρίων, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Κατηγορείται για την αποστολή πολλών απειλητικών βίντεο και μηνυμάτων στην ιστοσελίδα, μεταξύ των οποίων και ένα στο οποίο έλεγε ότι γνωρίζει το πρόγραμμα της ηθοποιού και σχεδιάζει να τη συναντήσει.

Η 35χρονη Κοτιγιάρ, η οποία έχει βραβευτεί με Οσκαρ για τον ρόλο της ως Εντιθ Πιαφ στην ταινία Mome ή La vie en rose, εμφανίζεται στην τελευταία ταινία του Γούντι Αλεν “Midnight in Paris”, ενώ θα πρωταγωνιστεί και στην επόμενη ταινία της σειράς Μπάτμαν “The Dark Knight Rises.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε