Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

The Metropolitan Museum Gala! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

The Metropolitan Museum Gala! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Μάγεψαν με τις στιλιστικές τους επιλογές οι επώνυμες στο Metropolitan Costume Institute Gala! Ψήφισε την πιο καλοντυμένη της βραδιάς!

Για ακόμη μία χρονιά το Metropolitan μουσείο της Νέας Υόρκης άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε τις πιο σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της μόδας και του θεάματος. Φέτος το Costume Institute του μουσείου φιλοξενεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις μόδας, με την Muccia Prada να δημιουργεί μία υποθετική συζήτηση με την ιστορική δημιουργό, Elsa Schiaparelli.

Οι εμφανίσεις πολλές και όπως θα περίμενες οι επιβλητικές τουαλέτες έκλεψαν την παράσταση με τις παραβρισκόμενες να επιλέγουν φορέματα με διαφάνειες, φτερά αλλά κι αρκετά μεταλλικά στοιχεία. Το TLIFE σου συγεκντρώνει και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την πιο καλοντυμένη της βραδιάς. Μπορείς ακόμη να δεις το video απευθείας από το κόκκινο χαλί με δηλώσεις από τις παραβρισκόμενες με ένα “κλικ” εδώ

Η Beyonce δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη μέσα στο κοστούμι – φόρεμα του οίκου Givenchy. H σταρ επέλεξε την έντονη διαφάνεια με μαύρη δαντέλα που κάλυπτε τα πιο απόκρυφα σημεία της και φτερά σε απόχρωση του μωβ στο τελείωμά του. Η Beyonce για ακόμη μία φορά απέδειξε πόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση νιώθει με το σώμα της.

Η Rihanna επέλεξε μαύρο φόρεμα από δέρμα κροκόδειλου με την υπογραφή του Tom Ford ενώ διατήρησε αρκετά minimal χαρακτήρα στα αξεσουάρ μη κρατώντας ούτε τσάντα.

Δες περισσότερες λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, μόνο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε