Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το ξέσπασμα της πρώην συζύγου του φερόμενου ως “εγκέφαλου της Μαφίας της Θεσ/νικης” στο TLIFE

Η Κατερίνα Βασιλάκου απαντάει αποκλειστικά στο TLIFE για όσα “κατηγορήθηκε”…

Η Κατερίνα Βασιλάκου είναι μια νέα και όμορφη γυναίκα που τις τελευταίες μέρες είδε τη φωτογραφία της να φιγουράρει σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο γιατί το 2003 είχε παντρευτεί τον φερόμενο ως “εγκέφαλο της Μαφίας της Θεσσαλονίκης”. Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι όταν ήταν παντρεμένη με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, ζούσε σαν βασίλισσα μεσα στα πλούτη…

Η ίδια ένιωσε να εκτίθεται και να αδικείται από αυτή την αρνητική δημοσιότητα. “Στεναχωρήθηκα όχι μόνο για μένα αλλά κυρίως  για τους γονείς μου ” ήταν το πρώτο που είπε όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Η Κατερίνα ένιωσε άσχημα όμως και για ένα άλλο λόγο πέρα από την ξαφνική δημοσιότητα.  Γιατί μέσα  απ΄όλο αυτό, ξανάζησε μνήμες από μια ” ψεύτικη σχέση”, έναν γάμο που αποδείχθηκε εφιάλτης και έληξε μέσα σε 9 μήνες!

Σήμερα η Κατερίνα δίνει αποκλειστική συνέντευξη στο TLIFE θέλοντας κυρίως να αποκαταστήσει όπως λέει η ίδια την αξιοπρέπειά της και την αξιοπρέπεια της οικογένειάς της.

Τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά. Ισχύει ότι όσο ήσασταν παντρεμένη με τον συγκεκριμένο ανθρώπο και ζούσατε σαν βασίλισσα;

“Αναγκάζομαι να απαντήσω κατόπιν επίθεσης που δέχομαι όλο αυτό το διάστημα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σχετικά με τον γάμο μου, με τον φερόμενο ως “εγκέφαλο της μαφίας της Θεσσαλονίκης” για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας της δικής μου και της οικογένειας μου. Είναι απαράδεχτο, απάνθρωπο, να βεβηλώνουν την υπόληψη κάποιου ανθρώπου.Δεν έχει κανένας δικαίωμα να με κρίνει χώρις να με γνωρίζει.Ουδέποτε προσέγγισα τα Μ.Μ.Ε., για την προβολή μου. ‘Εχω μεγαλώσει  σε μια οικογένεια με αρχές που δεν ξεπουλάω και δεν θα ξεπουλήσω ποτέ για κανέναν και για τίποτα.”

Δες όσα όσα αποκάλυψε στο TLIFE η Κατερίνα Βασιλάκου για όλα όσα πέρασε στο πλευρό του φερόμενο ως “εγκεφάλου της Μαφίας της Θεσσαλονίκης”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε