Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

To “Πράσινο Σπίτι” είναι τάση… Και όχι μόνο!

Πράσινο Σπίτι είναι το σπίτι ενεργειακής απόδοσης, το οποίο καταναλώνει τη λιγότερη δυνατή ενέργεια για να θερμανθεί και να δροσιστεί. Είναι ένα “υγιές” σπίτι, το οποίο προσφέρει καλύτερη ποιότητα και διάρκεια ζωής, ενώ ταυτοχρόνως μας ωφελεί οικονομικά.

Οικολογικό και ταυτόχρονα οικονομικό. Ο Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας Dash, Κωνσταντίνος Σκορδάκης, λύνει όλες τις απορίες μας σχετικά με το “Πράσινο Σπίτι”… Γιατί συμφέρει!

 
Τι σημαίνει Πράσινο σπίτι;
Πράσινο Σπίτι είναι το σπίτι ενεργειακής απόδοσης, το οποίο καταναλώνει τη λιγότερη δυνατή ενέργεια για να θερμανθεί και να δροσιστεί. Είναι ένα “υγιές” σπίτι το οποίο προσφέρει καλύτερη ποιότητα και διάρκεια ζωής, ενώ ταυτοχρόνως μας ωφελεί οικονομικά.

Στην DASH® προσέχουμε το διαταραγμένο περιβάλλον και προσπαθούμε να συμβάλουμε στην Οικολογική Δόμηση, για ένα «Πράσινο Σπίτι».

 
Μιλάμε για οικοδομικά υλικά μόνο ή επεκτείνεται και στη διακόσμηση (έπιπλα, συσκευές κλπ);
Το “Πράσινο Σπίτι” επεκτείνεται και στην διακόσμηση. Για τα Έπιπλα Κουζίνας, παρέχεται σήμερα κάποιο είδος οικολογικής σήμανσης, η οποία δίνει στον καταναλωτή ορισμένα εχέγγυα για την περιβαλλοντική φερεγγυότητα του προϊόντος.
Η DASH® χρησιμοποιεί για την κατασκευή μιας ολοκληρωμένης κουζίνας προϊόντα ξύλου με σχεδόν μηδενικές εκπομπές φορμαλδεΰδης, ενώ όλα τα πορτάκια των μοντέλων της DASH καλύπτονται με διαφόρων τύπων μεμβράνες πολυαιθυλενίου και όχι PVC. Επίσης σας παρέχουμε ηλεκτρικές συσκευές ενεργειακής κλάσης Α.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε