Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το TLIFE στην Εβδομάδα Αγάπης των Beautyworks με την Τζ. Μπαλατσινού!

Η Τζένη Μπαλατσινού στηρίζει την Εβδομάδα Αγάπης των Beautyworks που ξεκίνησε σήμερα! Το TLIFE είναι εκεί.

Μια μοναδική πρωτοβουλία για τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, ετοιμάζει η Τζένη Μπαλατσινού σε συνεργασία με το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η “Χαρά”. Ο λόγος για την Εβδομάδα Αγάπης των Beautyworks που έκανε επίσημη έναρξη σήμερα στις 12:00. Το TLIFE είναι εκεί για να καταγράψει λεπτό προς λεπτό τα όσα συμβαίνου στην φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση!

Μαζί με την Τζένη, εκτός από τον συντροφό της Πέτρο Κωστόπουλο, είναι και οι καλές της φίλες Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Καγιά. Φυσικά από μία τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έφτασε στο κατάστημα Beautyworks συνοδεύομενη από τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η κριτής του “Next Top Model” κατά την επίσκεψή της στο κέντρο ειδικών ατόμων η “Χαρά” μαζί με τις κόρες της κατάλαβε πόσοι καθημερινοί ήρωες υπάρχουν καθώς το προσωπικό του κέντρου κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια. Επαγγελματισμός, αγάπη και χαμόγελο είναι αυτά που προσφέρουν οι άνθρωποι του κέντρου σε όσους το έχουν ανάγκη! 

 

 
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ξεκινά από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2010, όπου με κάθε αγορά που θα πραγματοποιηθεί στα καταστήματα Beautyworks στην Αθήνα και στην Κηφισιά, μέρος των εσόδων θα διατίθεται για τις ανάγκες του Κέντρου Ειδικών Ατόμων “Η Χαρά”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε