Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Τζούλια θέλω να σε παντρευτώ!”

“Τζούλια θέλω να σε παντρευτώ!”

Τελικά ποιος είναι αυτός ο περιβόητος άγνωστος άντρας που θέλει να κάνει την Αλεξανδράτου γυναίκα του;

Η Τζούλια τρέχει! Όχι για το ροζ DVD ή την μήνυση εναντίον του πατέρα της, αλλά για τον γάμο της με τον μυστηριώδη επιχειρηματία!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso,πρόκειται για Κύπριο επιχειρηματία, γιο πολιτικού… Η Τζούλια πριν από λίγο καιρό είχε ταξιδέψει στην Κύπρο και εκεί ξεκίνησαν όλα, όταν γνώρισε το νεαρό άνδρα που τη γοήτευσε ιδιαίτερα!

Οι τρόποι του, το στυλ του, το καλό όνομα που έχει στο νησί έστρεψαν τα μάτια της πάνω του και έτσι άρχισαν να κάνουν παρέα. Εκείνος ειχε μαγευτεί από την ομορφιά της και εκείνη από τις γνωριμίες και τις διασυνδέσεις του. Ο νεαρός άνδρας πραγματοποιούσε ταξίδια αστραπή προκριμένου να βλέπει έστω και λίγο την αγαπημένη τουωρίς να τους παίρνει είδηση κανένας.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας ήταν τόσο ερωτευμένος που δεν μπόρεσε να κρύψει από τα άτομα του στενού του περιβάλλοντος τη σχέση του την Τζούλια: “Θλω να παντρευτώ την Τζούλια και δεν με νοιάζει τι θα  πουν…” Όλα αυτά βέβαια πριν από την αποκάλυψη ότι η Τζούλια γύρισε το DVD για χρήματα.

Γιατί τις τελευταίες ημέρες και μετά την εξομολόγηση της Τζούλιας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο νεαρός επιχειρηματίας αποφεύγει να μιλήσει ακόμη και στους φίλους του! Όπως χκτηριστικά αναφέρουν οι ίδιοι, “μπορεί να το ξανασκέφτεται!”

Βέβαια τα σενάρια για τον γαμπρό είναι διάφορα, όπως ότι πρόκειται για επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη με αλυσίδα καφέ και πως ο Νίκος Αποστολόπουλος ράβει το κοστούμι για κάποιον που έχει καφέ και θέλει να συνεργαστεί και μαζί του, στην δική του αλυσίδα καφέ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε