Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Β.Ανδρίτσου στο TLIFE: “Θα συγχωρούσα την απιστία!”

Για την περιοδεία της με το έργο “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” και τα μελλοντικά της σχέδια μίλησε στο TLIFE η Βασιλική Ανδρίτσου!

Για τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”, την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα και τα μελλοντικά της σχέδια μίλησε η Βασιλική Ανδρίτσου στο TLIFE.

H γνωστή ηθοποιός που βρίσκεται ήδη σε περιοδεία με το θεατρικό έργο “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”,  που ανεβάζουν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, βασισμένο στην κωμωδία του Αλέκου Σακελάριου, κατάφερε να “ξεκλέψει” λίγο από το χρόνο της και να μας μιλήσει για τον ρόλο της θρυλικής “Φωφώς” που υποδύεται. “Εγώ παίζω τη Φωφώ που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο να φέρει στο σπίτι τον Λευτεράκη και να τρελάνει τον άνδρα της που την απατά”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η “απατημένη Φωφώ” που ενδσαρκώνει ως ρόλο είναι ένα γεγονός της εποχής, “Τότε οι γυναίκες δύσκολα χαλούσαν το σπίτι τους για ένα τσιλιμπούρδισμα του άντρα. Ήταν ένα κοινωνικό θέμα της εποχής και υπήρχε η φράση “έλα μωρέ άντρας είναι”. Ήταν θέμα της εποχής”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως με τα σημερινά δεδομένα τα πράγματα είναι διαφορετικά. “Η γυναίκα είναι αυτόνομη και μπορεί να πάρει τη βαλίτσα της και να φύγει. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αλλά η εποχή μας το έχει παρακάνει”, υπογραμμίζει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε