Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η άγνωστη κόντρα Νομικού με Μπεκατώρου

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η άγνωστη κόντρα Νομικού με Μπεκατώρου

Πριν από καιρό, πρώτα μέσα από το Newsit, σας ανέφερα για το καινούργιο show που ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 με τίτλο «Your face sounds familiar» και στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι stars θα πρέπει να υποδυθούν όσο μπορούν καλύτερα κάποιους stars.

Για το show αυτό μάλιστα, σας ανέφερα σε άλλο κείμενο, ότι στον ΑΝΤ1 υπάρχουν κάποιοι που θέλουν για την παρουσίασή του τη Μαρία Μπεκατώρου, ενώ κάποιοι άλλοι αντιδρούν, τονίζοντας μάλιστα το ότι η παρουσιάστρια αποχώρησε από το δικό τους ραδιοφωνικό σταθμό, το «Ρυθμό FM», για να πάει στον ανταγωνιστικό «Λάμψη Fm».

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από μερικές μέρες, σε σύσκεψη που έγινε στο κανάλι του Αμαρουσίου, στο τραπέζι έπεσε ένα άλλο όνομα, αυτό της Δούκισσας Νομικού. Η παρουσιάστρια ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, αφού είναι μαζί με το Θέμο Αναστασιάδη στο «Όλα μπάχαλο» και βρίσκεται όπως φαίνεται, ένα βήμα πιο μπροστά στη διεκδίκηση της παρουσίασης του καινούργιου show. Βέβαια, στο σημείο αυτό, να αναφέρω ότι οι δύο παρουσιάστριες δεν γνωρίζουν καθόλου την… κόντρα στην οποία βρίσκονται, διεκδικώντας την ίδια θέση, αφού τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν έχουν κάνει επαφή, ούτε με τη μία, ούτε με την άλλη. Το θέμα μάλιστα είναι ότι η Μαρία και η Δούκισσα είναι φίλες και εκτιμούν η μία την άλλη, αλλά, όπως φαίνεται, βρίσκονται έστω και εν αγνοία τους, σε κόντρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ό,τι είναι να γίνει και αν τελικά στο Μαρούσι επιλέξουν μία από τις δύο, θα γίνει πολύ σύντομα, καθώς το «Your face sounds familiar», αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές Απριλίου. Αυτό το διάστημα όμως, τα στελέχη του ΑΝΤ1 πραγματοποιούν επαφές με διάφορους stars για να δουν ποιοι θα είναι αυτοί που θα διαγωνιστούν στο καινούργιο τους show.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε