Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Δεν τσακωθήκαμε ποτέ στο MEGA Καλημέρα

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Δεν τσακωθήκαμε ποτέ στο MEGA Καλημέρα

“Ψεύτικα χαμόγελα δεν υπήρχαν με κανέναν και με τίποτα” υπογραμμίζει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Για την πρόωρη αυλαία της καθημερινής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού, MEGA Καλημέρα μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στα τηλεοπτικά συνεργεία, το πρωινό της Παρασκευής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας εκπομπής.

“Με πολλή αγάπη θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε και φέτος στο MEGA Καλημέρα και ειδικά τα παιδιά που ξυπνούσαν κάθε μέρα πριν ανατείλει ο ήλιος, αυτά είναι τα παιδιά στο μοντάζ και οι συνάδελφοι στις κάμερες.

Εύχομαι να έχουμε ένα καλό Πάσχα με αγάπη μεταξύ μας. Δεν θα πω κάτι άλλο γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι τα είπαμε και προχθές, δεν είμαι άνθρωπος που έχει κρυφτεί σε τίποτα” υπογράμμισε, αρχικά, ο γνωστός δημοσιογράφος.

“Θα σας πω ότι φεύγω και πάρα πολύ ανακουφισμένος μιλώντας με τα παιδιά από την δημοσιογραφική ομάδα.

Είτε γιατί πάρα πολλοί από αυτούς έχουν προτάσεις και θα αποφασίσουν αν θέλουν να κάνουν διακοπές ή να συνεχίσουν, γιατί υπάρχουν πολλές προτάσεις, είτε γιατί το MEGA μερίμνησε για το επόμενο κενό, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες”.

“Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν υπήρχε κανένας τσακωμός μεταξύ μας. Ψεύτικα χαμόγελα δεν υπήρχαν με κανέναν και με τίποτα, εξαιρετικοί συνάδελφοι όλοι με ποιότητα χαρακτήρα και μεγάλη εμπειρία ζωής.

Τώρα ήρθε η ώρα να ζήσουμε όλοι το Πάσχα και την Μεγάλη Εβδομάδα” υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στις τηλεοπτικές του δηλώσεις

Media Τελευταίες ειδήσεις