Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Καπουτζίδης επιστρέφει καθημερινά στις οθόνες μας!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Καπουτζίδης επιστρέφει καθημερινά στις οθόνες μας!

Γιώργο Καπουτζίδη ακούμε… και Γιώργο Καπουτζίδη, δεν βλέπαμε. Τελικά όμως, όλα πήγαν καλά και ο ταλαντούχος σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής, επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα θα βρίσκεται σε αυτό καθημερινά!

Μπορεί λοιπόν να διανύουμε περίοδο… ισχνών αγελάδων σε ό,τι αφορά την παραγωγή μυθοπλασίας, αλλά ο σεναριογράφος θα ασχοληθεί με τις αγελάδες, τα κοτόπουλα, τα ζαρζαβατικά και γενικότερα… ό,τι τρώγεται!

Όπως έχουμε αναφέρει λοιπόν και σε προηγούμενα κείμενα, το MEGA αποφάσισε να βγάλει στον αέρα την εκπομπή «Παρέα στην κουζίνα» που παρουσίαζε και πέρυσι ο Γιώργος μαζί με το γνωστό σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου. Τα στελέχη του σταθμού λοιπόν, αποφάσισαν να βγάλουν την «παρέα» καθημερινά και μάλιστα κάθε απόγευμα, ώστε Γιώργος και Αλέξανδρος να μαγειρεύουν και στη Μεσογείων να… χορταίνουν νούμερα τηλεθέασης. Από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου λοιπόν, κάθε μέρα μετά το απογευματινό δελτίο ειδήσεων, θα παρακολουθούμε την ανανεωμένη εκπομπή «Παρέα στην κουζίνα».

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι αλλαγές που θα κάνουν θα είναι πολλές. Κατ’ αρχάς, σε κάθε εκπομπή θα παρακολουθούμε μία μόνο συνταγή, ενώ κάθε Δευτέρα θα υπάρχει γύρισμα με το Γιώργο και τον Αλέξανδρο να προμηθεύονται τα υλικά για να κάνουν τις συνταγές της βδομάδας. Επίσης, κάθε Παρασκευή θα φιλοξενούν έναν τηλεθεατή ή τηλεθεάτρια, που θα έχει να δείξει κάποια ωραία και πρωτότυπη συνταγή. Να σημειώσουμε δε, ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες και όπως καταλαβαίνετε, Γιώργος και Αλέξανδρος τρέχουν και δεν φτάνουν ώστε να… μαγειρέψουν αρκετές εκπομπές. Είναι σίγουρο πάντως, ότι τα μαγειρέματά τους θα κρατήσουν καλή παρέα στους τηλεθεατές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε