Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό Mou»;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό Mou»;

Συσκέψεις επί συσκέψεων αυτήν την περίοδο στα τηλεοπτικά κανάλια που αν και βρισκόμαστε λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της σεζόν, τα προγράμματά τους δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί.

Μέσα στις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το αν τελικά το «Just the two of us» θα βγει στον αέρα μέσα στο Νοέμβριο. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι τα στελέχη του MEGA με την εταιρεία παραγωγής του talent show μελετούν με ιδιαίτερη προσοχή το κοστολόγιο του προσπαθώντας να το βγάλουν.

Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουν και έτσι θα απολαύσουμε το «Just the two of us» ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες,. Αλλά όπως είπαμε, μέχρι την Παρασκευή θα γνωρίζουμε σίγουρα αν ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη Δούκισσα Νομικού θα κάνουν πρεμιέρα αυτή τη σεζόν ή θα πάνε για την επόμενη.

Ωστόσό, στο τραπέζι των συσκέψεων του MEGA για το «Just the two of us», εξετάζοντας και την προοπτική να μην τα καταφέρουν τελικά να βγάλουν το talent show στον αέρα, συζήτησαν για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τους δύο παρουσιαστές. Το σίγουρο είναι ότι ο Καπουτζίδης θα… εκμεταλλευτεί την απουσία του από το τηλεοπτικό τοπίο για να γράψει.

Σύμφωνα όμως, με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit στο τραπέζι των συσκέψεων του MEGA έπεσε η ιδέα, να αξιοποιηθεί η Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό Mou». Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που το συζητούσαν από πέρυσι στο κανάλι της Μεσογείων αλλά τελικά επέλεξαν η Δούκισσα να βρεθεί στο «Just the two of us». Η σκέψη αυτή όμως, όπως φαίνεται επανήλθε στα στελέχη του MEGA οπότε αν τελικά το «Just the two of us» μπει στο ψυγείο σκοπεύουν να κάνουν πρόταση στη Δούκισσα να βρεθεί στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Προς το παρόν όμως, όπως είπαμε κύριο μέλημα του καναλιού είναι να βγει στον αέρα το «Just the two of us». Κι αν τελικά δεν τα καταφέρουν τότε στα σχέδιά τους είναι να κάνουν την πρόταση στη Δούκισσα Νομικού για να πάει στο «Πρωινό Mou» και να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την πρωινή εκπομπή τους που φέτος θα έχει απέναντί της το Χρήστο Φερεντίνο με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε