Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν έχω δεχθεί πρόταση αν και μου αρέσει πάρα πολύ η Ευρωβουλή

Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν έχω δεχθεί πρόταση αν και μου αρέσει πάρα πολύ η Ευρωβουλή

“Θέλω πρώτα να έχω ένσημα από τη δουλειά για να μπω στην πολιτική” υπογραμμίζει η Ανθή Σαλαγκούδη.

Τόσο στην περίοδο που δεν πέρασε καλά η ίδια βρισκόμενη στην ΕΡΤ όσο και στη διάθεση να βρεθεί στο μέλλον… στην Ευρωβουλή αναφέρθηκε, το πρωινό της Πέμπτης, η Ανθή Σαλαγκούδη όταν και την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα πάρα πολύ καλά στην ΕΡΤ. Σίγουρα. Πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση.

Νομίζω ότι βίωσα κάτι παραπάνω από υποτίμηση, ήταν μπούλινγκ κανονικό εκείνη την περίοδο και γι’ αυτό είχα βγει και είχα μιλήσει για αυτό προκειμένου να βοηθήσω και άλλους. Πιθανόν και να σταματήσει όλο αυτό στη δουλειά και στο χώρο εργασίας” τόνισε η παρουσιάστρια.

“Ό,τι έχει γίνει όμως μέχρι τώρα, ό,τι έχω κάνει, νομίζω πως με έχει οδηγήσει μέχρι εδώ που είμαι. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, σίγουρα δεν θα ήθελα να περάσω αυτό που πέρασα στην ΕΡΤ αλλά με έχει οδηγήσει εδώ. Περασμένα ξεχασμένα και προχωράμε”.

“Για ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής, συγκεκριμένα, όχι δεν έχω δεχθεί πρόταση αν και μου αρέσει πάρα πολύ η Ευρωβουλή.

Επειδή είχα ασχοληθεί κιόλας με την τοπική αυτοδιοίκηση, νομίζω πως έχω πάρει λίγο το μικρόβιο της πολιτικής αλλά το έχω… σε καταστολή!

Γιατί αυτό που κάνω τώρα, μου αρέσει πάρα πολύ και το αγαπάω. Ήθελα πρώτα να έχω ένσημα από τη δουλειά για να μπω στην πολιτική” πρόσθεσε, ακόμα, η Ανθή Σαλαγκούδη στην καθημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Media Τελευταίες ειδήσεις