Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Η Ρίτσα Μπιζόγλη δεν επιστρέφει στην «Πρωινή Ενημέρωση»

Οι προσλήψεις και τα… σφαξίματα στην ΕΡΤ

Η αποχώρηση της Μαρίας Χούκλη από την ΕΡΤ δημιούργησε πρόσθετο πονοκέφαλο στη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης που ενδιαφέρεται κυρίως για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Η θέση της Μαρίας Χούκλη καλύφθηκε εκ των έσω με τον Γιώργο Αλαφογιώργο να αναλαμβάνει την παρουσίαση των καθημερινών κεντρικών δελτίων ειδήσεων της ΝΕΤ. Με τη μετακίνησή του όμως, έμεινε κενή η θέση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σαββατοκύριακου. Φαίνεται όμως, ότι τα στελέχη της ΕΡΤ αποφάσισαν να… ανακατέψουν τα χαρτιά και να επιλέξουν πάλι εκ των έσω!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της ΝΕΤ από το επόμενο Παρασκευο-σαββατοκύριακο θα αναλάβει η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Αν και η δημοσιογράφος είχε αναλάβει μαζί με τον Κώστα Αρβανίτη την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΝΕΤ «Πρωινή ενημέρωση» πρόκειται να μετατεθεί στα δελτία ειδήσεων του παρασκευο-σαββατοκύριακου.
Έτσι, αν και μετά την καλοκαιρινή της άδεια η Ρίτσα Μπιζόγλη επρόκειτο να επιστρέψει τη Δευτέρα στην «Πρωινή ενημέρωση», την εκπομπή θα συνεχίζει να παρουσιάζει ο Κώστας Αρβανίτης με τη Μαριλένα Κατσίμη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται από τον επόμενο μήνα, που θα ξεκινήσει επίσημα και το πρόγραμμα της ΕΡΤ για την καινούργια σεζόν να υπάρξουν αλλαγές. Άλλωστε, όπως είπαμε, η διοίκηση της ΕΡΤ προσπαθεί προς το παρόν να καλύψει το πρόγραμμά της με όποιους έχει μέχρι να μπορέσει να κάνει καινούργιες προσλήψεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την επόμενη βδομάδα πρόκειται να αναρτηθεί και η προκήρυξη για προσλήψεις στην ΕΡΤ. Κάτι που το περιμένουν εναγωνίως και οι συμβασιούχοι που έχουν αποχωρήσει αλλά και αρκετοί μόνιμοι που εργάζονται σκληρά (ναι, υπάρχουν τέτοιοι στην ΕΡΤ!) ακούγοντας από τους υπεύθυνους πως «είμαστε λίγοι και πρέπει να ξεχάσουμε τα σπίτια μας»!

Άλλωστε στα σχέδια της ΕΡΤ είναι να υπάρξει και καινούργια ενημερωτική μεσημεριανή εκπομπή στη ΝΕΤ, κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν γίνουν προσλήψεις. Ωστόσο, αν και δεν υπάρχουν πρόσωπα για να εργαστούν για την εν λόγω εκπομπή ώστε να καταφέρει να βγει στον αέρα, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι παρουσιαστές που… σφάζουν ο ένας τον άλλον! Γιατί κάποια πράγματα, καταστάσεις (και πρόσωπα!) δεν αλλάζουν ποτέ!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε