Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οι τούρκοι και οι βούλγαροι… εισβάλλουν!

Καλοκαίρι και η μία μετά την άλλη οι εκπομπές και σειρές θα μας αποχαιρετήσουν προβάλλοντας τίτλους τέλους.

Όταν όμως, κάποιοι φεύγουν, κάποιοι άλλοι έρχονται. Σε λίγες μέρες λοιπόν κάνουν… απόβαση στο τηλεοπτικό τοπίο τούρκοι και βούλγαροι. Το «λιμάνι» τους θα είναι στο κανάλι της Κάντζας, όπου θα τους υποδεχτεί στις 27 Ιουνίου, ελπίζοντας ότι με την εισβολή τους θα κερδίσουν και τις πολυπόθητες τηλεθεάσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, όλα είναι έτοιμα και τη Δευτέρα 27 Ιουνίου ξεκινά το καλοκαιρινό πρόγραμμα στο prime time του ALPHA που θα περιλαμβάνει δύο τούρκικες και μία βουλγάρικη σειρά, για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει με παλαιότερα άρθρα.

Για όσους λοιπόν θέλουν να περάσουν το απόγευμά τους μέχρι αργά το βράδυ στην τηλεόραση, το κανάλι της Κάντζας έχει να τους προτείνει τις εξής σειρές:

Από τις 18:00 έως τις 19:00 το απόγευμα θα προβάλλεται η σειρά «Το αγιάζι του έρωτα». Η τούρκικη σειρά είχε ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στο χειμώνα από το κανάλι αλλά μετά τα τρία επεισόδια οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας την απέσυραν και αποφάσισαν να την κρατήσουν για το καλοκαίρι. Έτσι κι έγινε λοιπόν και την πρώτη μέρα, θα προβληθεί ένα μονταρισμένο επεισόδιο, συρραφή των τριών πρώτων, ώστε να το θυμηθούν οι παλαιότεροι τηλεθεατές αλλά και να το παρακολουθήσουν οι καινούργιοι.

Το story: Ο Μεχμέτ και η Νερμίν είναι ερωτευμένοι αλλά φτωχοί καθώς εργάζονται σε συνεργείο και κομμωτήριο αντίστοιχα, προσπαθώντας να τα βγάλουν πέρα. Κάποια μέρα η Νερμίν καλείται στην έπαυλη της Μπερκίς Οσμερμέκιογλου, μιας από τις πιο επιφανείς κυρίες της τουρκικής υψηλής κοινωνίας, για να της κάνει κούρα ομορφιάς. Ο γιος της, Εντέρ, γνωστός playboy της Κωνσταντινούπολης, την βλέπει και αποφασίσει να «τη ρίξει». Γνωρίζοντάς την όμως, την ερωτεύεται και θέλει να την παντρευτεί. Έτσι η Νερμίν θα αντιμετωπίσει το πιο βασανιστικό δίλημμα της ζωή της.

Στη συνέχεια, από τις 19:00 έως τις 20:00, ο ALPHA θα μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του ενώ αμέσως μετά, στις 20:00 και έως τις 22:00, θα προβάλλεται η καινούργια τούρκικη σειρά «Μενεξέ». Να σας θυμίσουμε ότι στη συγκεκριμένη σειρά πρωταγωνιστεί ο Κιβάντς Τατλιτούγ, ο πρωταγωνιστής από τα «Ασημένια φεγγάρια» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1.

Το story της σειράς: ο Χαλίλ (Κιβάντς Τατλιτούγ) με καταγωγή από τη Βοσνία μετακομίζει στο Βερολίνο και εργάζεται ως γκαρσόνι. Εκεί γνωρίζει και ερωτεύεται τη Μενεξέ αλλά οι γονείς της αντιδρούν! Και οι συγκρούσεις ξεκινούν…!

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα στο καθημερινό prime time του ALPHA συμπληρώνει η βουλγάρικη ξένη σειρά «Γυάλινος κόσμος» που θα προβάλλεται από τις 22:00 έως τις 23:30.

Το story επικεντρώνεται σε δύο οικογένειες που διοικούν ένα μεγάλο mall στη Σόφια. Έρωτες, μίση, πάθη, δολοπλοκίες αλλά και ένα έγκλημα όπου ανατρέπει τις ισορροπίες.

Να σημειώσουμε ότι η σειρά «Το αγιάζι του έρωτα» θα προβάλλεται καθημερινά (από Δευτέρα έως και Παρασκευή) ενώ οι σειρές «Μενεξέ» και «Γυάλινος κόσμος» θα προβάλλονται από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε