Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ –Τι έγινε στην πρώτη σύσκεψη του «10 με 1 μαζί»

Ποιοι απουσίαζαν και ποιοι είναι οι καινούργιοι της ομάδας

Σε πολύ χαλαρό κλίμα έγινε χθες η πρώτη συνάντηση των συντελεστών της εκπομπής του ANT1 «10 με 1 μαζί». Απουσία μπήκε στον Σπύρο Χαριτάτο που απουσιάζει ακόμα εκτός Αθηνών ενώ ο Γιώργος Καραμέρος ήταν ο… προεδρεύων της σύσκεψης.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η infotainment εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου με πιο πιθανή ημερομηνία αυτή της 27ης Σεπτεμβρίου.
 
Εκτός βεβαίως από τον Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο θα συνεχίσουν να είναι στην εκπομπή η αρχισυντάκτρια που παρουσιάζει και τις διεθνείς ειδήσεις, Ευανθία Τασσοπούλου, ο Σπύρος Λεβειδιώτης, η Ανθή Βούλγαρη και ο Τίμος Κουρεμένος. Από την περυσινή ομάδα θα απουσιάζει για λίγους μήνες η Χριστίνα Κόμπου αφού η δημοσιογράφος είναι έγκυος.
Τα καινούργια πρόσωπα στην ομάδα που θα βγαίνει μπροστά από τις κάμερες είναι τρία:
-η Νανά Παλαιτσάκη που θα παρουσιάζει δικά της θέματα και συνεντεύξεις,
-ο Βασίλης Δριμούσης που εκκρεμούν βέβαια κάποιες τελικές συνεννοήσεις με τους υπεύθυνους του καναλιού και
-η Μαρία Συνατσάκη που με τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Elatte» με τη Ράνια Θρασκιά κέρδισε μία θέση στο «10 με 1 μαζί» με τους Καραμεροχαριτάτους.
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις αμέσως επόμενες ημέρες που επιστρέφει και ο Σπύρος Χαριτάτος θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των παρουσιαστών και του Στέλιου Αντωνιάδη που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση παραγωγής με τα στελέχη του ΑΝΤ1.
Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι κατ’ αρχάς να αποφασιστεί το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η εκπομπή αλλά και διάφορα… τεχνικά θέματα και απαιτήσεις των συντελεστών της εκπομπής. Μην ξεχνάμε ότι την επόμενη σεζόν τα πράγματα –ή μάλλον οι… τηλεθεάσεις- θα είναι πιο ζόρικες για τους Καραμεροχαριτάτους αφού στον τομέα του infotainment σκοπεύουν να μπουν και οι νέοι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του MEGA Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά. Οπότε οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 θέλουν περισσότερη βοήθεια από το κανάλι του Αμαρουσίου για να μπορέσουν να… πολεμήσουν τους ανταγωνιστές.
Και μην αμελούμε επίσης, ότι η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται αποφασισμένη να κερδίσει νούμερα τηλεθέασης και στο γενικό σύνολο και να μην αρκεστεί στον τίτλο της «βασίλισσας για το κοινό 15-44»!
Το σίγουρο είναι ότι η επόμενη σεζόν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όλους! Το ποιος θα βγει νικητής θα φανεί στον πίνακα τηλεθέασης της AGB για το γενικό σύνολο πληθυσμού! Οι υπόλοιποι θα προσπαθούν να βρουν… παραθυράκια και κοινά για να πείσουν για την πρωτιά τους!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε