Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ελληνικές σειρές ετοιμάζουν στο MEGA;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ελληνικές σειρές ετοιμάζουν στο MEGA;

Με τις τούρκικες σειρές να πολιορκούν το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, είναι τουλάχιστον παρήγορο ότι τα κανάλια αποφασίζουν να δίνουν το πράσινο φως σε εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας.

Βέβαια, για να λέμε και του σταθμού το δίκιο, το MEGA επιμένει –όσο μπορεί- ελληνικά σε σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια και παρά το ότι και αυτοί τα τελευταία χρόνια μείωσαν αισθητά τις παραγωγές ελληνικών σειρών μυθοπλασίας, εντούτοις κατάφεραν τη σεζόν που μας πέρασε να βγάλουν στον αέρα τις τέσσερις σειρές «Πίσω στο σπίτι», «Κλινική περίπτωση», «Με λένε Βαγγέλη» και «Βασιλιάδες».

Από αυτές, η μοναδική σειρά που έχει πάρει επίσημα το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν είναι οι «Βασιλιάδες» και όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο του Newsit, η σειρά θα παραμείνει στο κανάλι της Μεσογείων που έχει αρχίσει ήδη να καταβάλλει τις οφειλές του στην εταιρεία παραγωγής. Το οριστικό πράσινο φως αναμένεται να πάρει τις επόμενες μέρες και η σειρά «Πίσω στο σπίτι», ενώ θετικές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις και για την «Κλινική περίπτωση», καθώς οι υπεύθυνοι του MEGA σκοπεύουν να εγκρίνουν την παραγωγή και του δεύτερου κύκλου της σειράς. Αυτές όμως, δεν θα είναι οι μοναδικές σειρές που ετοιμάζει το κανάλι της Μεσογείων για την επόμενη σεζόν!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του MEGA έχουν αποφασίσει ότι και την επόμενη σεζόν θα βγάλουν στον αέρα τέσσερις ελληνικές σειρές, οπότε εκτός από τις τρεις προαναφερθείσες, αναζητούν μία ακόμα. Για το λόγο αυτό και μελετούν προσεχτικά τις δεκάδες προτάσεις που έχουν φτάσει στη Μεσογείων, τόσο από εταιρείες παραγωγής όσο και από πολλούς γνωστούς δημιουργούς. Βέβαια όλα αυτά υπό το πρίσμα του «μνημονίου» και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στην τηλεοπτική αγορά αφού δεν είναι καιρός για πολυδάπανες παραγωγές. Για το λόγο αυτό και πρόταση που κατατέθηκε από γνωστό και πετυχημένο σεναριογράφο θεωρήθηκε πολύ ακριβή και απορρίφθηκε, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να την εγκρίνουν σε επόμενες σεζόν, όταν και άμα –βεβαίως, βεβαίως- καλυτερεύσουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, προτεραιότητα στο MEGA έχουν οι κωμικές σειρές και μάλιστα, υπάρχουν τρεις τέσσερις που φαίνεται να έχουν προβάδισμα έναντι των άλλων. Είναι σημαντικό πάντως, ότι έστω και εν καιρώ μνημονίου, συνεχίζουν να επιμένουν ελληνικά και επιλέγουν εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε