Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τι γίνεται με το… θρίλερ του «50-50»

Είναι γνωστό ότι η σειρά «50 -50» έχει κάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης να πάρουν φωτιά. Τους τελευταίους όμως μήνες ζούμε ένα… θρίλερ με το τι πρόκειται να γίνει με την πετυχημένη σειρά του MEGA.

Τη μία μέρα γράφεται ότι θα βγει στον αέρα, την επόμενη μέρα λέγεται ότι υπάρχουν προβλήματα, ενώ τη μεθεπόμενη ότι καταφέρνουν να τα ξεπεράσουν μέχρι την επόμενη πλέον μέρα που όλα είναι στον αέρα για το αν η σειρά βγει στον αέρα!

Ε, λοιπόν σήμερα είμαστε στην πραγματικά ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως η σειρά θα βγει στον αέρα το Μάρτιο. Βέβαια, κρατείστε και μία… πισινή γιατί μπορεί το MEGA να αποφασίσει να την κρατήσει μέχρι την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό στο κανάλι της Μεσογείων η αγαπημένη σειρά θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα γυρίσματα ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου. Έτσι, οι Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Σάκης Μπουλάς, ‘Αβα Γαλανοπούλου, Βάνα Ραμπότα και Μαρία Ανδρούτσου θα συναντηθούν για να «ζωντανέψουν» τους ήρωες των τριών σεναριογράφων, Βασίλη Ρίσβα, Δήμητρας Σακαλή, ‘Ελενας Σολωμού, που τόσο αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.

Μπορεί λοιπόν μέχρι τώρα να ήταν όλα 50-50 για το αν το «50-50» έβγαινε στον αέρα αλλά «τέλος καλό, σειρά καλή». Ευτυχώς γιατί είναι αλήθεια πως έχουμε ανάγκη από καλές κωμικές σειρές για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας, των έρμων τηλεθεατών -πολιτών!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε