Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι καινούργιο… μαγειρεύει ο ALPHA για να «χτυπήσει» τα δελτία ειδήσεων;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι καινούργιο… μαγειρεύει ο ALPHA για να «χτυπήσει» τα δελτία ειδήσεων;

Όσο μικραίνει η διαφημιστική πίττα, τόσο… φουντώνει ο πόλεμος μεταξύ των καναλιών για να αποσπάσουν όσο γίνεται μεγαλύτερο κομμάτι της. Και τα… μαγειρέματα, δίνουν και παίρνουν!

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι όσο περνά ο καιρός, ο ALPHAαποδεικνύεται ότι έκανε σωστή κίνηση να… αποσύρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του από τις οκτώ και να το μεταδίδει στις επτά. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο, το δελτίο του σταθμού της Κάντζας σημειώνει άνοδο και κερδίζει συνεχώς περισσότερους τηλεθεατές. Εντούτοις, αξίζει να αναφέρουμε ότι το «Κάτι ψήνεται», αν και δεν είναι και… ό,τι καλύτερο, εντούτοις καταφέρνει να «ψήσει» τους αντιπάλους του, δηλαδή τα κεντρικά δελτία ειδήσεων που μεταδίδουν MEGA, ΑΝΤ1 και STAR, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ακολουθώντας λοιπόν την ίδια συνταγή, ο ALPHA συνεχίζει τα… μαγειρέματα και στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ο ALPHAξεκινά να προβάλλει μία καινούργια εκπομπή μαγειρικής, η οποία αναμένεται να αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές, όπως έχει συμβεί και σε άλλη χώρα. Η εκπομπή έχει τον τίτλο «Τι θα φάμε σήμερα, μαμά» και την παρουσιάζει η σεφ Νταϊάν Κόχυλα, που ασχολείται πολλά χρόνια με τη γαστρονομία. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι έχει εκδώσει πολλά βιβλία, είναι λέκτορας σε πανεπιστήμια της Αμερικής σε θέματα υγιεινής διατροφής, έχει εβδομαδιαία στήλη γαστρονομίας στην εφημερίδα «Τα Νέα», ενώ έχει εργαστεί σε πολλά εστιατόρια σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική. Να σημειώσουμε δε, ότι τη συγκεκριμένη εκπομπή την ξεκίνησε στο κανάλι SIGMAτης Κύπρου, όπου μεταδίδεται καθημερινά και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να… μαγειρέψουν το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου με τη γνωστή σεφ.

Η εκπομπή «Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» δίνει εύκολες και υγιεινές συνταγές που μπορεί να γίνουν σε πολύ λίγο χρόνο από όλους. Με… μαμαδίστικη διάθεση η σεφ θα προτείνει στους τηλεθεατές τι θα απαντούν όταν τα παιδιά τους –και όχι μόνο!- τους ρωτούν «τι θα φάμε σήμερα;». Και λέμε «όχι μόνο στα παιδιά», καθώς το concept της εκπομπής έχει να κάνει με το τι μαγειρεύουμε όταν για παράδειγμα έρχονται κάποιοι φίλοι στο σπίτι και πρέπει σε λίγη ώρα να φάνε κάτι καλό κι υγιεινό!

Να σημειώσουμε δε, ότι θα γυριστούν καινούργια επεισόδια και δεν θα προβληθούν αυτά που έχουν ήδη προβληθεί στην Κύπρο. Τα γυρίσματα για το «Τι θα φάμε σήμερα, μαμά;» έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς ο ALPHA προγραμματίζει όπως αναφέραμε, η καινούργια αυτή εκπομπή του να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και να προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 8 το βράδυ! Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε και πώς θα τα πάει στη μάχη της τηλεθέασης, απέναντι από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των υπόλοιπων καναλιών!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε