Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανενόχλητος ο Παπαδάκης στην κορυφή της πρωινής ενημερωτικής ζώνης

Ανενόχλητος ο Παπαδάκης στην κορυφή της πρωινής ενημερωτικής ζώνης

 Το… μυστήριο με την εκπομπή της ΝΕΤ

 

Αρκετά πίσω άφησε χθες τους… ανταγωνιστές του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη ο Γιώργος Παπαδάκης. Κατά τα άλλα… καμία αλλαγή. Η ίδια συνηθισμένη σειρά κατάταξης και κατά πως φαίνεται το τοπίο ξεκαθαρίζει παίρνοντας ο καθένας ό,τι τηλεθεάσεις του αναλογούν!
Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο είναι η εξής:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 24.3%
 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 19.5%
 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 16,5%
 
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 10,8%
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 7.2%
 
Αξίζει να αναφέρουμε και τους μέσους όρους στις τηλεθεάσεις που έκαναν οι τρεις εκπομπές από τις 6 έως τις 7 το πρωί γιατί προκύπτουν πολλά ερωτήματα. Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε: για ακόμα μία μέρα το δίδυμο της ΝΕΤ Μπιζόγλη-Αρβανίτης κέρδισε ξανά την κούρσα αφήνοντας πολύ πίσω τον Γιώργο Αυτιά. Και αυτό είναι πράγματι ένα μυστήριο αφού την ώρα που προβάλλονται μόνο οι τρεις εκπομπές, η εκπομπή της ΝΕΤ κερδίζει τους περισσότερους τηλεθεατές. Όταν όμως μπαίνουν στη… μάχη κι οι υπόλοιπες, η εκπομπή της ΝΕΤ… φεύγουν για αλλού! Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τους από τις 6 έως τις 7 το πρωί είναι οι εξής:
 
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 30.3%
ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 16.4%
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 12.1%
Στην απέναντι μάχη, αυτή των infotainment εκπομπών, μπορεί να αναδεικνύεται συνεχώς νικήτρια η εκπομπή του STAR με τη Μελέτη αλλά είναι εμφανές ότι οι… κόποι του ALPHA αποδίδουν τηλεθεάσεις… πάνω στην ώρα! Οι τηλεθεάσεις λοιπόν στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό που ενδιαφέρουν κυρίως τα κανάλια τους, είναι οι εξής:
 
 
ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ (Μελέτη – STAR) 12,8% και στο νεανικό κοινό 27.1%
 
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) 5.9% και στο νεανικό κοινό 12,4%

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε