Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Από την ελληνική γη… στο πιάτο μας!

Γρηγόρης Μελάς |
Από την ελληνική γη… στο πιάτο μας!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 06.03.2013 | 09:42

Μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής ετοιμάζεται να… σερβιριστεί στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Παρουσιαστής της όμως, ένα πρόσωπο με πολύχρονη εμπειρία και πετυχημένη πορεία. Ο Άρης Τσανακλίδης επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και είναι έτοιμος να μας μάθει για ακόμα μία φορά το πώς θα εκμεταλλευθούμε σωστά τα προϊόντα, τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης.

Μέσα από την καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΪ, “«Άρης(σ)τη» Κουζίνα”, ο διεθνούς φήμης και καταξιωμένος chef κάθε Σάββατο στις 16:00, αναλαμβάνει δράση. Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας του τα αυθεντικά ελληνικά προϊόντα της ελληνικής γης, που αποκαλύπτει τα μυστικά τους και τους πρωταγωνιστές που κρύβονται πίσω από αυτά.

Στις αποστολές του σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο Άρης Τσανακλίδης συναντά Έλληνες παραγωγούς, όπου αφηγούνται μπροστά στην κάμερα της εκπομπής, τις προσπάθειες τους και τον αγώνα τους να δημιουργήσουν προϊόντα υψηλής γαστρονομικής ποιότητας.

Με θέα την Ακρόπολη θα δημιουργεί μοναδικές μεσογειακές γεύσεις και θα γνωρίσει στους τηλεθεατές τα top ελληνικά προϊόντα της χώρας μας! Κάθε Σάββατο μεσημέρι λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία, μέσα από την εκπομπή “«Άρης(σ)τη» Κουζίνα”, να μάθουμε τα μυστικά της ελληνικής γης και να απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους «θησαυρούς» της!
Γρηγόρης Μελάς
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο