Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απογοητευτικός ο ημιτελικός του «Greek Idol»

Απογοητευτικός ο ημιτελικός του «Greek Idol»

Έκανε πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις παρά τις προσπάθειες… ίντριγκας – Τους έσωσε η Παπαρίζου

 Ιδιαίτερα χαμηλές ήταν οι τηλεθεάσεις στο χθεσινό ημιτελικό του «Greek Idol». Το talent show του ALPHA κατά τη διάρκεια προβολής του από τις 21:00 έως τις 00:30, έκανε περίπου (μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB) μέσο όρο τηλεθέασης 17,8%, ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό για ένα τόσο πολυδάπανο και πολυδιαφημισμένο project!

Μάλιστα, το talent show του ALPHA έχασε από τους αντιπάλους του, μένοντας αρκετά πίσω από αυτούς. Συγκεκριμένα, στη ζώνη από τις 21:00 έως τις 22:00, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των εκπομπών είναι οι εξής: 

 

«Ζωή της άλλης» (MEGA) – 32,6%

«Χίλιες και μια νύχτες» (ANT1) – 16,2%

«Greek Idol» (ALPHA) – 14,1%

 

Επίσης, στη ζώνη από τις 22:00 έως τις 23:00, οι εκπομπές σημείωσαν μέσο όρο τηλεθέασης:

 

«50-50» (MEGA) – 19,3%

«Χίλιες και μια νύχτες» (ANT1)   – 19,3%

«Greek Idol» (ALPHA) – 15,9%

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης του «Greek Idol» ήταν στο τέταρτο από τις 23:45 έως τις 23:59 που έφτασε 26,6%, όταν εκείνη την ώρα τραγουδούσε η Έλενα Παπαρίζου!

 

Εκτός όμως από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, αδιάφορες ήταν οι «κόντρες» που προσπάθησαν να δημιουργηθούν μεταξύ της Ρούλας Κορομηλά και του Κώστα Καπετανίδη ενώ οι ερμηνείες των δύο κοριτσιών κέρδισαν δίκαια τις θετικές κριτικές.

Λογικό λοιπόν η Βαλάντω και η Νικόλ, οι δύο κύπριες διαγωνιζόμενες να είναι οι δύο φιναλίστ του «Greek Idol». Ο Νίκος που μπήκε για δύο μόλις live αποδείχτηκε εξιλαστήριο θύμα ώστε να μπορέσει το talent show να έχει διαγωνιστικό μέρος!

Λογικό επίσης, στο κανάλι της Κάντζας να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι από την πορεία του «Greek Idol» που παρά τους αρκετούς καλούς διαγωνιζόμενους δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο.

Και σίγουρα, μετά τον τελικό της επόμενης βδομάδας, τα στελέχη του ALPHA θα αναζητήσουν τους λόγους της αποτυχίας του. Κι ίσως τότε συνειδητοποιήσουν ότι άλλο talent show κι άλλο… so and so! Τυχαίο; Δεν νομίζω…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε