Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποκαλυπτικό: Όνειρα και… εφιάλτες για τα «Κλεμμένα όνειρα»!

Αποκαλυπτικό: Όνειρα και… εφιάλτες για τα «Κλεμμένα όνειρα»!

Το βράδυ της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου του 2011 έκαναν πρεμιέρα στο MEGA τα «Κλεμμένα όνειρα» και από την επόμενη μέρα η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται καθημερινά στις 7 το απόγευμα.

Η καινούργια ελληνική σειρά είχε δύσκολο ρόλο καθώς αντικατάστησε στο πρόγραμμα του σταθμού μία πολύ πετυχημένη σειρά, «Τα μυστικά της Εδέμ», που είχαν σημειώσει πολύ υψηλές τηλεθεάσεις. Όπως αποδείχτηκε όμως, και τα «Κλεμμένα όνειρα» κατάφεραν να κερδίσουν τους τηλεθεατές και να σημειώσουν υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο απολογισμός της πρώτης σεζόν προκαλεί χαμόγελα ικανοποίησης στα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων αφού η σειρά, κατά την προβολή των 125 επεισοδίων του πρώτου κύκλου, σημείωσε μέσο όρο 36,1 στο γενικό σύνολο και 32,4 στο δυναμικό κοινό. Οι πιο φανατικοί τηλεθεατές, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, αποδεικνύεται ότι είναι οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών, όπου σημειώθηκε μέσος όρος 46,5. Δεν είναι υπερβολή λοιπόν να πούμε ότι η σειρά… τίμησε τον τίτλο της «κλέβοντας τα όνειρα» και προκαλώντας… εφιάλτη στους ανταγωνιστές της. Χαρακτηριστικό δε είναι ότι λίγο πριν το τέλος της σειράς «Είναι στιγμές» οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 σήκωσαν λευκή σημαία και παρέδωσαν την απογευματινή ζώνη στα «Κλεμμένα όνειρα», αποσύροντας από απέναντί τους τη δική τους σειρά, την οποία πρόβαλλαν στις 5 το απόγευμα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα «Κλεμμένα όνειρα» μετά την επιτυχία τους, έχουν πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Τις επόμενες μάλιστα μέρες θα σταματήσουν τα γυρίσματα και θα συνεχιστούν τον Αύγουστο, αφού ήδη έχουν γυριστεί πολλά επεισόδια για τη δεύτερη σεζόν.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε