Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Η Δέσποινα Καμπούρη έπιασε δουλειά

Αποκλειστικό: Η Δέσποινα Καμπούρη έπιασε δουλειά

Πότε θα ξεκινήσει το «Life and Style» στο ALTER.

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Life and Style» στο ALTER. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, η Δέσποινα Καμπούρη θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές μέσα από το καινούργιο της «σπιτικό» το ALTER. Έτσι, από τις αρχές της βδομάδας μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής έχουν ξεκινήσει συσκέψεις για τη θεματολογία της εκπομπής.

Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο ότι η Καμπούρη θα συνεχίσει να είναι στην ομάδα του «Όλα» και την επόμενη χρονιά αφού οι σχέσεις της με το Θέμο Αναστασιάδη αλλά και το Βαγγέλη Περρή είναι οι καλύτερες. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο Newsit, η δημοσιογράφος πριν κάνει οποιαδήποτε επαφή με το κανάλι του Μπουρναζίου για να αναλάβει την εκπομπή «Life and Style», πήρε την «έγκριση» από το Θέμο. Αλλά και οι υπεύθυνοι του ALTER συμφώνησαν για το… διπλό ταμπλό κι ότι θα συνεχίσει να είναι στην ομάδα της εκπομπής του ΑΝΤ1!

Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και αρκετές αλλαγές προσώπων στην παρουσίασή του, το «Life and Style» θα προσπαθήσει να κάνει ένα βήμα πιο πέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το γύρισμα της εκπομπής θα γίνεται σε λιγότερο από 24 ώρες από την προβολή της, ώστε να εμπεριέχει και τις τελευταίες εξελίξεις. Άλλωστε η Καμπούρη ως δημοσιογράφος μπορεί να προβάλλει καλύτερα ένα θέμα και να μην μείνει απλά στην παρουσίασή του. Σκοπός των υπευθύνων της πετυχημένης εκπομπής είναι να συνεχίσουν με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις αλλά και πιο ειδησεογραφική προσέγγιση των θεμάτων!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε