Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Τι… μαγειρεύει ο Μητσικώστας;

Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο παρουσιαστή που η ικανότητά του να μιμείται τους πάντες, τον έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στους τηλεθεατές αλλά και αρκετά… αντιπαθή στα «θύματά» του.

Ο λόγος για το Γιώργο Μητσικώστα που από την περυσινή σεζόν απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο αρνούμενος να κάνει πράγματα που δεν του ταιριάζουν. Φαίνεται όμως ότι κάτι… μαγειρεύει και μάλιστα όχι μόνος του αλλά παρέα… με τον αντικαταστάτη του!
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Γιώργος Μητσικώστας ετοιμάζει σατιρική εκπομπή μαζί με το Σωτήρη Καλυβάτση, που όπως θυμάστε τον είχε αντικαταστήσει στο τηλεπαιχνίδι «Fatus Olus» που πρόβαλλε ο ALPHA. Οι δύο άντρες εθεάθησαν την προηγούμενη βδομάδα σε καφέ της πλατείας Αμαρουσίου και αυτήκοες μάρτυρες μας ανέφεραν ότι Μητσικώστας και Καλυβάτσης σχεδίαζαν τηλεοπτική εκπομπή. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι ακόμα και στη συζήτησή τους έπεφτε πολύ γέλιο, οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει όταν βγουν on air.
 
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις επόμενες μέρες πρόκειται να κάνουν ραντεβού με τηλεοπτικό σταθμό που έχει δείξει ενδιαφέρον να αποκτήσει τη σατιρική εκπομπή για την επόμενη σεζόν. Εν αναμονή λοιπόν… μπας και σκάσει και λίγο το χειλάκι μας!
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε