Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε απόψε στα «Κλεμμένα όνειρα»

Γρηγόρης Μελάς |
Δείτε απόψε στα «Κλεμμένα όνειρα»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.01.2012 | 15:57
Πρώτη δημοσίευση: 11.01.2012 | 15:57

Υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen κατέγραψε και χθες η απογευματινή σειρά του MEGA. Τα «Κλεμμένα όνειρα» έκαναν 32,2 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 33 στο δυναμικό κοινό.

Τι πρόκειται να γίνει όμως, στο σημερινό επεισόδιο;

Ο Δημήτρης βρίσκει το Βαλάτο στο γραφείο του και τον ρωτάει γιατί έκοψε τη χορηγία. Ο Βαλάτος δεν του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο, αλλά τον συμβουλεύει να περιμένει την κατάλληλη στιγμή, που όλα θα έρθουν στο φως. Ο Σταύρος λέει στη Μαρία να μην μιλάει στη Χρύσα για τα προσωπικά τους, ενώ η Βίκυ, έχοντας αντιληφθεί κάτι από την ένταση μεταξύ Μαρίας και Σταύρου, προσπαθεί να ψαρέψει το γιο της για να μάθει πληροφορίες.

Ο Βαλάτος, που έχει πάει έξω από το σπίτι του Σταύρου, τον βλέπει να βγαίνει κι από τη συγκίνηση, καταρρέει. Για άλλη μία φορά ο Γρηγόρης πριμοδοτεί τις επιδόσεις του Άρη στο μάθημα αλλά η Σάννυ δεν μένει αδρανής και τον ξεσκεπάζει.. Ο Δημήτρης ενημερώνει την ανήσυχη Άννα ότι υπάρχει κάποια σκοπιμότητα πίσω από την απόφαση του Βαλάτου να διακόψει τη χορηγία προς το κολέγιο. Η Άννα αποφασίζει να αντεπιτεθεί.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:10

 Γρηγόρης Μελάς

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο