Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Γρηγόρης Μελάς |
Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.10.2010 | 15:39
Πρώτη δημοσίευση: 28.10.2010 | 15:39

Τι θα γίνει απόψε 28 Οκτωβρίου στις καθημερινές σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Αμαλία βρίσκει την Αντιγόνη και τον Πέτρο να συζητούν και ζητάει από τον Πέτρο να της πει όλη την αλήθεια. Ο Πέτρος δεν της δίνει σαφείς απαντήσεις και η Αμαλία τον απειλεί ότι θα χωρίσουν. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Μελίτα ότι ο τρόπος που ζούσε, πριν την γνωρίσει ήταν πολύ διαφορετικός. Της λέει πως η αγάπη της του άλλαξε το χαρακτήρα. Η Μελίτα συγκινείται, αλλά συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ αργά για να τα ξαναβρούν.

Η Δάφνη και ο Νικόλας συνεχίζουν να μαλώνουν και να προσβάλλουν ο ένας τον άλλον. Ο Νικόλας προσπαθεί να βρει συμπαράσταση από τον Λουκά, αλλά εκείνος τού εξηγεί ότι το λάθος που έχει κάνει είναι τραγικό και, σε λίγο, δεν θα διορθώνεται. Η Εύα, με τη σειρά της, προσπαθεί να συνετίσει τη Νόρα και τη Δάφνη, πριν διαλυθεί ολόκληρη η παρέα. Ο Στέφανος συναντά την Εριέττα και κάποιος φροντίζει να πληροφορηθεί η Μελίτα άμεσα το γεγονός.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ξένια πλησιάζει το Φάνη για να του μιλήσει για την εταιρία. Με το χειρισμό της καταφέρνει να κλονίσει τις υποψίες του. Ο Μιχάλης με τη Βιβή αναγκάζονται να συνειδητοποιήσουν ότι η κόρη τους μεγαλώνει. Η 'Ελενα έχει μια καινούρια, πολύ διασκεδαστική εμπειρία που τη φέρνει πολύ κοντά με το Τζώρτζη. Η Τόνια με το Νικόλα συνωμοτούν για να ξαναφέρουν τον Ηλία στο σπίτι. Η Ξένια συναντιέται με το Σωτήρη, και προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της Κάτιας. Ο Γιάννης παίρνει μια πρωτοβουλία, που συγκινεί και προβληματίζει την Ελπίδα...

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00


Γρηγόρης Μελάς

 
Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο