Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Δείτε στις καθημερινές σειρές σε ΑΝΤ1 και MEGA

Όσοι πιστοί των καθημερινών σειρών… προσέλθετε! Ποιες είναι οι εξελίξεις στις απογευματινές σειρές «Είναι στιγμές» και «Τα κλεμμένα όνειρα»;

Τι θα δείτε στους βραδινούς «Βασιλιάδες»; Διαβάστε παρακάτω, μάθετε και επιλέξτε τι θα παρακολουθήσετε.

Στο 5ο επεισόδιο της καινούργιας σειράς του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές» ενώ η Ζωή με το ανώνυμο τηλεφώνημά της ξεσηκώνει θύελλα υποψιών στη Λήδα για τη δολοφονία του Μάκη Τσαλίκη (πατέρα της Ζωής – δολοφονημένου πριν 20 χρόνια), ο Θωμάς συναντάει το Νικόλα -που είναι ερωτευμένος με τη Ζωή- και του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την κοπέλα. Η υποψία της Βέρας ότι ο Ανδρέας είναι κάποιος «άλλος» δεν είναι μόνο μια ψύχωση, αφού βρίσκει ένα περίστροφο στο συρτάρι του.
Η Λήδα μαλώνει με τον πατέρα της και απαιτεί να μάθει όσα κρύβουν ο ίδιος και η γυναίκα του. Την ίδια ώρα, η Βέρα βρίσκεται μπροστά σ’ ένα έγκλημα κι έναν θανάσιμο κίνδυνο. Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1 στις 19:00.

Απέναντι, στην καθημερινή απογευματινή σειρά του MEGA «Κλεμμένα όνειρα», η Άρτεμη διαβάζει ότι ο Βαλάτος την έχει ορίσει προσωρινή υπεύθυνη του Ιδρύματος. Ο Άρης ανησυχεί για την κληρονομιά του, πράγμα που θυμώνει τη Χρύσα, η οποία δεν μπορεί να κατανοήσει τον κυνισμό του αδερφού της. Ο Μανώλης λέει στη Βίκυ ότι θα παλέψει για να κερδίσει την αγάπη της. Δείχνει αποφασισμένος.
Στην κηδεία του Βαλάτου, όλοι μαζεύονται για το τελευταίο αντίο. Η βαθιά κι απόλυτη θλίψη της Άρτεμης είναι ειλικρινής, το ίδιο κι ο σπαραγμός της Αλεξάνδρας για το χαμό του πατέρα της. Ο Δημήτρης διαβάζει τον επικήδειο. Μπροστά στον τάφο του Βαλάτου και μέσα σε κλίμα φορτισμένο συγκινησιακά, ο Σταύρος δίνει τα συλλυπητήριά του στην Αλεξάνδρα. Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, στις 19:00.

Το βράδυ στις 21:00, στο MEGA, έρχονται οι «Βασιλιάδες». Στο αποψινό επεισόδιο στο δείπνο με τους Άραβες η Λίζα μαγεύει το σεΐχη αλλά και τον Αιμίλιο. Ο σεΐχης εντυπωσιάζεται και από τη Γιούλη φλερτάροντάς την. Ο Μηνάς μαθαίνει ότι ο Σταύρος παραχωρεί ένα σπίτι στη Μαρίνα για να το κάνει παιδότοπο και καθώς είναι εκτός εαυτού, του ορμάει! Παράλληλα όλοι περιμένουν τους Άραβες να αποφασίσουν για την πολύ σημαντική συμφωνία, όμως η πρότασή τους θα τους αφήσει όλους άναυδους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε