Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Διαβάστε στο Zappit.gr: Ελληνίδα εφοπλίστρια μπαίνει σε reality του Alpha

Μπορεί στον ALPHA να έχασαν στην κυριολεξία μέσα απ’ τα χέρια τους το “Realhousewives”, δηλαδή το reality των ελληνίδων νοικοκυρών που θα δούμε μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, όμως τώρα ετοιμάζουν την εκδίκησή τους.

Το κανάλι της Κάντζας εξασφάλισε τα δικαιώματα του “Sunshine Girls”, ενός παρόμοιου concept που παρακολουθεί τη ζωή κοσμικών κυριών του αθηναϊκού highlife.

Ποια υπέγραψε πρώτη; Η νεαρή εφοπλίστρια Ειρήνη Λαιμού που άλλωστε ασχολείται ήδη με τον χώρο του θεάματος. Η Ειρήνη μετά την συμμετοχή της στο “ALTER EGO” του Σάκη Ρουβά ετοιμάζεται τώρα για το καινούριο real life πρόγραμμα του ALPHA που θα παρακολουθήσουμε από την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Σύμφωνα με το concept οι κυρίες της “υψηλής κοινωνίας” που θα συμμετέχουν στο reality θα επισκέπτονται διάφορα κοσμικά στέκια και ο φακός θα τους ακολουθεί. Για την αρχισυνταξία είχε ακουστεί το όνομα του Νίκου Νάνου – παλιού αρχισυντάκτη του όμορφου κόσμου – όμως τελικά τελευταία στιγμή η συνεργασία “τσάκισε”. Ποια άλλα ονόματα ακούγονται για το “Sunshine girls”; Της Μάντας Παπαδάκου που αρχικά είχε κλείσει στο real housewives αλλά στη συνέχεια αποχώρησε, αλλά και της γνωστής γκαλερίστας Μαίρης Αλεξίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε