Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Είναι οριστικό: αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τη Eurovision

Είναι οριστικό: αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τη Eurovision
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.01.2013 | 10:40

Ο κύβος ερρίφθη, ή αλλιώς… τα τραγούδια επιλέχθηκαν και μάλιστα η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στη μέρα.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και στα προηγούμενα κείμενα, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του MAD, άκουσαν τα τραγούδια και τελικά, ξεπερνώντας τα προβλήματα που υπήρχαν, επέλεξαν τα τραγούδια που αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθούν και επίσημα.

Έτσι, αυτοί που θα διαγωνιστούν διεκδικώντας να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στη Σουηδία είναι:

- Η Αγγελική Ηλιάδη που θα τραγουδήσει λαϊκό τραγούδι.
- Η Θωμαΐς Απέργη με τραγούδι που έχει τζαζ ακούσματα.
- Η μπάντα Koza Mostra που με τη συμμετοχή του ρεμπέτη τραγουδιστή Αγάθωνα θα διαγωνιστούν με ένα τραγούδι με βαλκανικούς ήχους.
- Ο συνθέτης και μουσικός παραγωγός Alex Leon με ένα dance τραγούδι που θα ερμηνεύσει μία νεαρή τραγουδίστρια η Τζορτζίνα.

Τα τραγούδια θα δοθούν στη δημοσιότητα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, ενώ ο διαγωνισμός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί γύρω στις 19 Φεβρουαρίου.
Στο σημείο αυτό δε, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις προηγούμενες μέρες τα στελέχη της ΕΡΤ, του MAD, αλλά και των δισκογραφικών εταιρειών «Panic Records» και «Platinum Records», στις οποίες ανήκουν οι παραπάνω υποψήφιοι, πραγματοποιούσαν συνεχείς συσκέψεις για να είναι σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό. Πάντως, όπως μου είπαν, είναι πολύ ευχαριστημένοι, υποστηρίζοντας πως τα τραγούδια είναι πολύ καλά και ο κόσμος θα… δυσκολευτεί να αποφασίσει. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες μέρες και θα δούμε, ή μάλλον, θα ακούσουμε και θα κρίνουμε…!


Γρηγόρης Μελάς

Tags: EUROVISION


   Διαδώστε αυτό το άρθρο