Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ένας chef κάνει… μαγειρέματα στο DEAL

Είναι γνωστό: ζούμε στην εποχή της μαγειρικής. Μπορεί με την οικονομική κρίση χιλιάδες νοικοκυριά στη χώρα μας να αντιμετωπίζουν πρόβλημα για το τι θα βάλουν στην κατσαρόλα τους αλλά στην τηλεόραση δεκάδες ώρες προγράμματος γεμίζουν με μαγειρέματα.

 Μετά τους παρουσιαστές, ηθοποιούς και τραγουδιστές, η τηλεόραση κάνει αστέρες και τους μάγειρες που ο ένας μετά τον άλλον μαγειρεύουν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Σήμερα λοιπόν ένας μάγειρας αρχίζει τα μαγειρέματα και τα βάζει με τον τραπεζίτη!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ένας 23χρονος chef που ήρθε από την Έδεσσα για να λάβει μέρος στο «Deal», το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ANT1. Ο παίκτης χρησιμοποιεί τη μέθοδο των λεξάριθμων για να επιλέξει κουτιά εντυπωσιάζοντας το Χρήστο Φερεντίνο. Για όσους δεν γνωρίζουν να τους ενημερώσουμε πως ο λεξάριθμος μιας λέξης προκύπτει όταν αντικαταστήσουμε κάθε γράμμα με έναν αριθμό και στη συνέχεια τους αθροίσουμε.

Ο παίκτης δηλώνει ότι πιστεύει στους άγιους και καθ’ όλη τη διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού έχει μαζί του για γούρι ένα κομποσκοίνι. Ο 23χρονος chef, αν και άνεργος αυτήν την περίοδο, αρνείται επίμονα τις προσφορές του τραπεζίτη και κινδυνεύει να φύγει με λίγα αλλά τολμά να ρισκάρει! Κι απ’ ό,τι αποδεικνύεται… όχι δεν θα προδώσουμε το τέλος για να μην χαλάσουμε την έκπληξη. Απόψε το βράδυ στις 7 πάντως, το DEAL έχει πολλή αγωνία!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε