Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Έρχονται οι γυναίκες… παντός καιρού!

Είναι αλήθεια ότι τις περιμέναμε καιρό. Καλά, εδώ που τα λέμε, δεν… καιγόμασταν κιόλας. Αυτές όμως, καίγονταν να μας αποδείξουν ότι είναι… παντός καιρού!

Ο λόγος για τα «Sunshine Girls» του ALPHA που παρέμεναν κλεισμένα στα συρτάρια του καναλιού της Κάντζας για περίπου δύο χρόνια. Τελικά, οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κάντζας αποφάσισαν να τα βγάλουν, να τα… ξεσκονίσουν και μετά το απαραίτητο μοντάζ να είναι έτοιμα να εισβάλλουν στο τηλεοπτικό τοπίο την Τετάρτη, 7 Μαρτίου στις 10 το βράδυ.

Το «ξεσκόνισμα» που αναφέραμε πραγματοποιήθηκε στο μοντάζ. Αρχικά η εκπομπή ήταν να ακολουθήσει το δρόμο της… χλίδας, δηλαδή να δούμε τις «Real housewives» του ΑΝΤ1 με άλλες πρωταγωνίστριες. Πολύ σωστά όμως, πράττοντας οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να μοντάρουν το ριάλιτι με πιο χιουμοριστική διάθεση, δίνοντας βάρος στις πιο αστείες στιγμές της καθημερινότητας των πέντε πρωταγωνιστριών, οι οποίες είναι: η Μαίρη Αλεξίου, ιστορικός τέχνης και γκαλερίστα, η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, μοντέλο και ιδιοκτήτρια μπουτίκ, η Χριστίνα Κοντοβά, επιχειρηματίας, η Ειρήνη Λαιμού πτυχιούχος ναυτιλιακής σχολής και η Μάντα Παπαδάκου, πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. Hellas!

Χαρακτηριστικό είναι και το δελτίο Τύπου του ALPHA για την εκπομπή τους που αναφέρει ότι:
«Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται μέσα στην καταιγίδα της οικονομικής κρίσης, όμως υπάρχουν ακόμα κάποια ηλιόλουστα σημεία! Καλωσορίσατε στον κόσμο των Sunshine Girls, όπου ο καιρός είναι πάντοτε αίθριος.
Στη νέα εκπομπή του Alpha διάρκειας έξι επεισοδίων, παρακολουθούμε στιγμές από τη ζωή πέντε Αθηναίων γυναικών παντός καιρού. Κάποιες φορές προστατευμένα, κάποιες άλλες εκτεθειμένα, τα πέντε Sunshine Girls προσπαθούν να κατακτήσουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους, ρεαλιστικούς και μη. Η διαδρομή όμως επιφυλάσσει εκπλήξεις και ευτράπελα που απειλούν την… αιώνια λιακάδα.»

Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε και την Τετάρτη, 7 Μαρτίου στις 10 το βράδυ θα διαπιστώσουμε κατά πόσο τα κορίτσια «παντός καιρού» θα φέρουν λίγη λιακάδα στο τηλεοπτικό τοπίο ή… έκλειψη ηλίου!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε