Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έτοιμη η «Οικογένεια της συμφοράς»

Έτοιμη η «Οικογένεια της συμφοράς»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.12.2011 | 13:42
Πρώτη δημοσίευση: 13.12.2011 | 13:42

Γέλιο, γέλιο, γέλιο…! Αυτό υπόσχονται οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 για την καινούργια τους εκπομπή «Οικογένεια της συμφοράς» με παρουσιαστή το Σάββα Πούμπουρα.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της καινούργιας εκπομπής και παραδόθηκαν στο κανάλι του Αμαρουσίου τα τρία πρώτα επεισόδια, τα οποία όπως φαίνεται τους άφησαν πολύ ικανοποιημένους.

Έτσι στο κανάλι του Αμαρουσίου προγραμματίζουν η «Οικογένειά» τους να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν μαζί με τις υπόλοιπες σειρές και εκπομπές. Πάντως, όπως λένε στο Μαρούσι ποντάρουν πολύ στη συγκεκριμένη εκπομπή γιατί τόσο ο παρουσιαστής όσο και τα «θύματά» του βγάζουν πολύ γέλιο. Κι ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο το έχουμε ανάγκη οι τηλεθεατές να γελάσουμε και λίγο έστω και αν αυτό προκύπτει από τα… παθήματα των συμμετεχόντων.

Προς το παρόν οι υπεύθυνοι της εκπομπής συνεχίζουν το μοντάζ στα υπόλοιπα επεισόδια ώστε να τα παραδώσουν στον ΑΝΤ1. Η «Οικογένεια της συμφοράς» θα προβάλλει 12 επεισόδια και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, όπως αναφέραμε, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιανουαρίου. Αναμένουμε…!

Γρηγόρης Μελάς   Διαδώστε αυτό το άρθρο