Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Eurovision 2023: Ποια είναι η παρουσιάστρια Hannah Waddingham που έκλεψε την παράσταση

Eurovision 2023: Ποια είναι η παρουσιάστρια Hannah Waddingham που έκλεψε την παράσταση

Μια από τις παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στη φετινή Eurovision ήταν αναμφίβολα η ηθοποιός Hannah Waddingham, η οποία ήταν από τις παρουσιάστριες του διαγωνισμού.

Η ηθοποιός Hannah Waddingham εντυπωσίασε τους φανς της Eurovision με την εμφάνισή της ως παρουσιάστρια, ωστόσο πολλοί την ήξεραν ήδη.

Κι αυτό καθώς πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά της Apple+ «Ted Lasso», ερμηνεύοντας τη Rebecca Welton, πρόεδρο της… θρυλικής «AFC Ritchmond». Η σειρά βρίσκεται στην 3η σεζόν.

Μάλιστα για τη συμμετοχή της στο Ted Lasso έχει κερδίσει και βραβείο Emmy.

Ωστόσο το «ξεπέταγμά» της το οποίο την έκανε περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό, ήταν μέσα από το Game Of Thrones, όπου έπαιζε την Septa Unella, ηγετικό μέλος της θρησκευτικής αίρεσης που έκανε κουμάντο για ένα διάστημα στο Kings Landing μέχρι η Cercei να τα… τινάξει όλα.

Είναι χαρακτηριστική η σκηνή με τη Septa Unella να περπατά χτυπώντας ένα κουδούνι και να φωνάζει «shame».

Επίσης έχει κάνει πέρασμα και από το Sex Education του Netflix.

Η Hannah Waddingham διαθέτει επίσης και πολύ ωραία φωνή, κάτι που είναι… οικογενειακό της, αφού και η μητέρα της και οι παππούδες της τραγουδούσαν στην όπερα.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να συμμετέχει στο νέο Mission Impossible όπως και και στο The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις